all the lies i tell myself so i can sleep

"as if i don't wake up every single day seeing you go
as if this moon of ours only shines a half to make me feel whole
as if i haven't felt your breathe in every step i take when the wind blows."
 
Vi förlorade vår fina Chilli förra sommaren. Jag minns inte vad som hänt sedan dess, jag vet inte hur jag tagit mig genom det men om jag tänker efter så är det för jag inte tänkt på honom och inte tänkt på den dagen. För det är pappas råd; "men tänk inte på det", som om det hjälper alls, "men det hjälper inte att gråta" säger han också. Och så tror han att jag bryter ihop med vilje när jag närmar mig trädet där jag hittade Chilli dog, och så förstod ingen varför jag inte ville vistas i trädgården eller se något alls som påminde om dagen, och så sa de "jag vet" när jag inte kunde sluta säga "jag älskar honom". Och... så sa de att det inte var mitt fel. Det var otur och det var mitt fel. Jag måste leva med att det är på grund av mig själv jag förlorat en av de jag älskade mest här i världen och jag tror inte det är så lätt för någon utomstående att förstå, och synen som mötte mig när jag gick ut i trädgården är fastbränd i mitt minne. Det har varit så svårt för mig att ta mig genom detta och inte ens nu kan jag skriva om det, eller se videor och foton på honom, utan att gråta. Pappa sa "men vi har alice", och när Otto dog sa han "men du har ju Edwin nu", som om någon väldigt älskad inte var borta föralltid på grund av några dumma, fruktansvärda, orättvisa sekunder som alldeles för enkelt kunde ta deras liv. 
 
I alla fall... Detta blev lite för jobbigt. Jag ville bara ha det sagt för jag kan inte återuppta bloggandet som om ingenting. Chillis död förändrade mig och jag önskar det också innebar att jag lärt mig något men nej, bara förändrad på sättet att förlora en familjemedlem och leva med det på sitt samvete skulle förändra vem som helst. Klart det hjälper att ta mig genom hemska saker när jag har andra jag älskar kvar, men så är det med allt i livet. Däremot finns det inte något någon kan säga för att det ska kännas mindre tungt. 
 
Jag har nog fått jobb. Måste säga "nog" eftersom jag ska vara timvikarie och inte vet om de kommer vilja ha kvar mig. Jag är knappast känd för att lära mig snabbt eller kunna hantera kritik eller någon slags press alls. I vilket fall som är det som vårdbiträde och jag håller tummarna för mig själv! Gudarna ska veta hur skönt det hade varit med pengar och hur trött jag är på att begå misstag. Jag har alltid velat leva i mitt förflutna men jag kan känna ett hopp, en gnutta hopp inom en snar framtid och inte längre än så, som jag håller fast vid tack vare det här jobberbjudandet. Om inte annat har jag motivationskursen och jag har klarat mig på aktivitetsbidrag förut, nu får jag dessutom ett busskort. Åh, jag har förresten EN bra grej och det är att Susanna bor här igen! På grund av olyckliga omständigheter, förstås, men jag tar vad jag kan få. Det är en lyx att kunna träffa henne nu, där är jag särskilt tacksam för busskortet för hennes första månad här kunde jag inte träffa henne och det kändes som slöseri med flytten (så självisk kan jag vara, ja). Och jag kommer ha åtminstone en liten summa pengar på min 25-årsdag så då tänker jag fira! Sedan när jag har pengar ska jag söka hjälp för min ätstörning, mitt knä och mina halsproblem samt andningsproblem (genom näsa), det blir ett snabbt frikort det där.
 
I alla fall. Nu är det snart läggdags. Jag ska dricka lite lugnande te och försöka samla mig, måendet har verkligen gått utför igen efter några bra veckor i år. Tack och hej! 
 
 
Skulle göra allt för att få tillbaka dig, min älskade.
 
Som vanligt kommer mitt liv i bilder här så jag slipper skriva om det!
 ett förhållande. 
(null)
stjäl susannas stil i smyg. 
(null)
vegansk mac n cheese. äter ofta veganskt! 
(null)
världens bästa vän. 
(null)
albibalbi, som jag kallar honom. 
(null)
arg pojkvän på bar. 
(null)
liten tjockis. 
(null)
vaknade med edwin. 
(null)
innan hon flyttade ner. 
(null)
min favorit. 
(null)
den gosedjurigaste katten.  (null)
hälsa på mamsi. 
(null)
halka i växjö och slå rumpan. 
(null)
du och jag, baby. 
(null)
nyårsafton.
(null)
simba passar så bra med vackra saker. 
(null)
liiiiiiten tjockis!
(null)
arg katt på matta. 
(null)
viktig shopping. 
(null)
absolut finaste presenten. 
(null)
tåg tåg tåg tåg. 
(null)
hår hår hår hår.
(null)
jul med katzen.
(null)
cqssie! en väldigt bra katt. 
(null)
goda kakor. 
(null)
liten pojkvän. 
(null)
simban med pytteliten glömd tunga. 
(null)
mamma i vårt hem igen efter 18 fast tydligen 17 år. 
(null)
en lön och sushilyx. 
(null)
testade recept igen. jordnötssmör, kokosmjölk, åtta kryddor, banan.