It's been a long year since we last spoke

Nu är jag här. Hej.
 
Sedan sist har inte mycket hänt. Jag var på min första skidresa och min första resa med Edwin i april i år. Jag tappade greppet om verkligheten och min hälsa och allt annat i vintras och mådde sämre än någonsin och var rädd för min ångest. Jag fick Black Desert Online av Edwin i januari och ärligt talat hjälpte det mig att hitta tillbaka från mörkret. Den här vintern ska jag ta d-vitamintillskott varenda dag! Jag har inte BDO längre för min guild, min familj i spelet, splittrades. Däremot har jag Sims 4 och "cats and dogs"-expansionen kommer den 10 november! Jag ska börja blogga nu igen, så vi hörs snart! Här nedan kommer en sammanfattning i bilder.
 
Tyvärr finns min älskade Gandalf inte längre. Tydligen tog någon granne honom till veterinären som ansåg att avlivning vore det enda rätta. Jag minns första gången jag såg honom och hur fäst jag blev.
Han producerade många kattungar och här kommer historien om den som nästan inte fick en chans, den jag tog hem. Här kommer historien om vår femte katt, Alice.
 
Ägarna hade låst in henne i ett skjul och hon var bara skinn och ben. Jag började gråta när jag lyft upp henne och höll henne i min famn för hon var så liten och jag hatade, hatade, hatade vad som hänt henne men var samtidigt så lättad att hon överlevt. Efter mycket gråt och gnäll och ont i magen tog jag med henne hem till pappa och vi döpte henne till Alice. Hon skulle egentligen inte stanna här men varje dag visar hon sin tacksamhet och vi älskar henne.
Det var tack vare hennes syster, Cassie, som vi ens hittade henne och det var något av det underligaste jag varit med om. Cassie jamade argt och frustrerat på mig på midsommarafton och jag antog hon ville ha mat men hon gick ut ur huset och när jag inte följde efter gjorde hon om och det och gå gick jag med henne. Hon visade vägen till grannens "svinstia" och gick upp på ovanvåningen med hjälp av en stege och sedan försvann hon. Det tog lång tid och mammas hjälp för att hitta Alice, hon var nämligen instängd i ett litet rum under där Cassie försvunnit och när mamma insåg det och öppnade dörren och Alice kom ut trodde vi först att det var Cassie! Hon var så lik vid första ögonkastet.
För att avrunda historien så plockade vi upp lilla hjärtat, hon sov i min famn och i en stor hundbur, vi oroade oss, hon ville inte äta, hon morrade på allt men till sist fick jag skjuts från Småland hem med lilla Alice i en hundbur bak i bilen. Nu, fyra månader senare, ligger hon här i mitt knä och spinner samtidigt som jag skriver detta. 
 
 
Varför gick jag upp i vikt igen?! Vegansk schnizel, mangosalsa, mango- och chilisås och jasminris.
De som tar upp mest plats i mitt hjärta.
Peeka-boo! Det är inte ofta Kållisen är busig men det är alltid en gåva när det sker.
XXS. Vilket mamma inte visste fanns, så hon köpte den i XS och tänkte att vi kunde dela på den men tyvärr kasade den av mig :(
En Chilli, en julgran och en liten glittrig julklapp!
Familjefoto. Vi försökte, i alla fall.
Lassie hade blivit öronmärkt och kastrerad!
Naturgodis, värmeljus, te och Elementary en kylig afton i december.
Titta på det lille ansiktet! 
Jag och Edwin åt enormt mycket potatissoppa ett tag.
Black Desert Online och en Lassie.
Lassie och Albus! Fina fluffisar.
Ibland går vi ner till havet. Då önskar vi att vi satt vid varsin dator. #truth
Blev bjuden på lyxiga laxburgare hemma hos Frida och Joel och jag försökte få honom att äta dem på vårt sätt.
Fyllde år! Fick dessa fina rosor av pojkvän, och tulpaner! Fick tulpaner av papsi också, så de två buketterna bodde ihop i en annan vas i köket.
På min födelsedag förtjänade jag denna. Som jag gjorde till mig själv.
Ville hälsa på dessa och träffade på en granne för första gången. Han var mysig och jag fick ägg med mig hem! För jag sa att jag inte stöttade äggindustrin och han instämde att den var fruktansvärd (vilket alla med google och ett hjärta borde göra)
Jag var så himla rädd på flyget till Stockholm. Men vi åt på Max och sen trodde jag att jag var redo för flyget till Åre men två barn var fruktansvärt jobbiga medan lille Edwin sov mot mig ovetandes om oväsnet.
Utsikten från vårt rum och bevis på snöbristen.
Detta gör jag aldrig om.
Här är vårt Ica. Där handlade vi...varenda dag? Om jag minns rätt? Vi åt mycket gott!
Livsrädd.
Trodde att jag föredrog efterrättscrepes och men så var Edwins galette det godaste jag någonsin ätit. KUL
Mysigaste tågresan som blev ett oförglömligt minne. Mat, Avatar, mys. 
När jag kom hem hämtade pappa upp mig och vi åkte raka vägen till... KATTUTSTÄLLNING. Himmelriket på jorden för mig, men tråkigt och varmt för de små fluffbollarna. 
^ mina favoritraser! Abessinier och Devon Rex, tror jag, honestly så vet jag inte.
Parmesanknäck med kantarellfyllning. Mormor vet att jag är vegetarian men svårare än så vill jag inte göra det för henne.
Påskgula och glada, tre generationer. Och jag hade fått en systemkamera av mamma!
Min musa.
Satt vid havet i Lomma med pojkvän på Valborgsmässoafton.
Åt sushi i lomma vid havet med pojkvän på valborgsmässoafton! 
Blekte håret igen. Får alltid panik av brunt efter ett tag. Det är så... mörkt på mig. 
Edwins födelsedag! Inte så kul dag för mig men väldigt god sushi och jag hoppas han tyckte om sin dag!
Detta är mitt livs kärlek. Jag älskar alla katter och Edwin och Susanna men alltså, Mashie känns som min själsfrände. 
En liten gaffel! Var på student med susiepoo.
Mashie var borta och detta var vädret den kvällen han försvann. Han var borta två nätter och Edwin fick komma och rädda mig för jag mådde så himla dåligt och försökte hålla ihop det och kalla, kalla, kalla Mashies namn men det kom punkter där chocken över att jag kanske förlorat honom slog så hårt att jag inte klarade av att känna det. Då fanns Edwin där. Min hjälte.
Här kom han hem igen!! Vi började gråta, för jag och pappsen älskar katterna väldigt, väldigt mycket. Pappa har sagt att de gjorde huset till ett hem när vi hittade dem. 
Cassie, Alices livrädderska! Hon är fruktansvärt söt.
Ninas katt, Swiya. Han är ett gosedjur.
Första kvällen med Alice.
Härinne hittade vi henne!
Mådde så bra och var inte alls utom mig av oro. Alice fick bo i buren för hon morrade... Cassie var borta i flera timmar efter vi räddat Alice men kom "hem" (hon är egentligen också psykopatgrannarnas katt) ett på natten genom att krafsa på fönstret så som Albus gjort i fyra år! Det var supergulligt.
And then there were five (cats in our house). Hej Alice, välkommen!
Hon slappnade av för första gången och då kunde jag slappna av.
Sommar är lika med glass men ingenting slår choklad (och därför slår ingenting hösten)
Älskar enhörnignar så mycket att jag blev en.
Mina babes.
När jag och mamma kände att en sådan här frukost var nödvändig. It totes was.