reach inside your ribcage, flick a switch and you'd engage

Jag är den minst musikaliska människa jag känner och jag laddade nyss ner en musikapp till min surfplatta. Ehhh hur ska detta gå. Så går det när man drömmer om en bra låt som inte existerar (än). 

Är fortfarande handikappad. Pappa tycker att jag borde ha en rullstol och jag instämmer för jag saknar ett fenomen vi kallar frisk luft. När jag anstränger knäet fast jag inte borde känns det som jag har en liten, aggressiv eld i knäet efteråt. Ni vet, you're hot then you're cold, en sådan eld. Aj, säger jag till att förlora sömn pga den.  Den arga obehagliga elden alltså. Till skillnad från en behaglig eld i knäet...? Dags att sova, märker jag. Men först ska jag försöka lägga upp bilder. Misslyckades tre gånger igår och blev så irriterad att jag gav upp. 

En perfekt pizza och en perfekt katt. Han lyckas få världens minsta fästingar, här har han en vid/i? ögat. Finaste ögonen trots det! 
För det mesta vill jag bli vegetarian och visst hade jag dåligt samvete när jag åt detta men fy usch blä vad olidligt gott det var. Allt smakade perfekt. Min kärlek för peppar är för stark. 
Önskar att den här katten var min. Jag behöver sju. Albus älskar att lägga sig på en, gosefluff. 
Albus och mat sammanfattar alltså detta (och varje) besök hos mamma. 
Sen kom jag hem till mina älsklingar, och denna här hade saknat mig mest. 
Och sov hos mig hela natten! I vanliga fall sover han hos mig halva natten, och pussar mig på morgonen, i en halvtimme. Det är mysigast. 
Har för vana att göra varm choklad på spisen med antingen mint eller chili som smaksättning.
Går alldeles för snabbt att få utväxt och sluta se ut som en malfoy. 
Alltså duuuu, min lilla älskling. 
Lilla simba fångar fågelbebisar och jag och pappa blir lika ledsna varje gång. Denna bodde i mitt knä i en timme innan den dog, aj. 
Jag säger det aldrig men jag älskar henne så mycket. Hon är den finaste och bästa jag någonsin träffat och jag är glad att hennes pojkvän verkar lika bra för det förtjänar hon. 
Kålle njöt av morgonsolen. 
Försökte se allvarlig ut men Mashy vräkte i sig mat som en liten galning och jag kunde inte sluta skratta. 
Firade världens bästa susiepoo och hon och jocke gjorde god middag till alla. 
Ingen sover så gulligt som chili. 

Nu ska jag göra lite mer musik och antagligen misslyckas! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: