All I want to do is go home with you but I know I'm out of my mind

Hejhejhej. 
Jag dricker milkshake med kaffe och är lite pyttelite hyper/trött. Hyper och trött. Köpte Uncharted 3 för 40 kronor (Nina köpte andra halvan) och klarade det på nio timmar, med bara en paus emellan (dvs natten). Det var superbra och spännande och där var inga läskiga monster som i de andra Uncharted som jag ännu inte klarat. 

Utöver det så har jag även fått praktikplats som hade varit tiotusen gånger bättre som ett sommarjobb. Företaget beror för mycket på oss praktikanter, vilket jag är osäker på om det får. Men det mesta obligatoriska här i livet är ju skit ändå, som vi alla vet. Jag ska alldeles snart gå och lägga mig för jag är lite ugh och har haft en nästan-ångestig och sjuk vecka och känner mest att jag vill ligga under täcket och läsa harry potter och umgås med kisekatterna. 

Förresten så känns det så fruktansvärt outhärdligt att ha förlorat edwin och susanna samtidigt, för jag tyckte om båda så väldigt mycket och nu är ingen kvar. Vanorna som kretsade kring dem är poff. Känns som att jag drömmer och borde vakna upp till min gamla vardag som jag liksom inte har insett är.. poff, som sagt. Kapoffski. 
"That's life, I suppose. You go along and then suddenly...poff!"
- Horace Slughorn. 
Ja. Men nu!! Bilder 🙅🏼

Chili, finfina älskling. 


Älsklingschili har en tendens att komma hem med jämna mellanrum vissa dagar och andra dagar vara borta i tolv timmar och oroa mig till döds. Vem vet, kanske uppskattar han att komma hem till mina desperata "jag älskar dig, snälla lämna mig aldrig"-kramar.
bebisar. 

Love of my life. 
Hade en donut på huvudet och väntade på en full buss. 
Älskling. Det blir få bilder på simba, för hon syns inte så bra... :(
❤️💔❤️💔❤️💔😔😔😔😔😔😔
Haha, titta på detta lilla gosedjuret. 
Hade en dålig kväll hemma men som tur var ville susanna ha med mig ut. Vet inte riktigt vad som pågick när den här bilden togs.
Eller denna.
...och minst av allt den här. 
Hade varit på bio och sett Spy, som vi gillade. Saknade jude laws engelska dock, han pratade amerikanska i filmen.

En McBabe.
Sarah <3
Gosismash.


Jag ääääälskar er, kattsingarna.
Sarah fotade mig och jag är ful men hon är duktig, så allt är inte dåligt. 

Grillkväll.
Träffade en katt på ängarna. Vi tyckte om varandra. Man e ju en crazy cat lady.

Påväg hem igen. 
Jag bytte sovrum pga läskig spindel i taket och mashy följde med. 
Skulle se jurassic world och jag härmade den där fisken som finns i havets djup som har underbett och en lampa på sig. Ni vet? 


Överraskningsfest för Vincent! Vi förberedde i fyra timmar och sedan förstörde vi nästan överraskningen för alla fnissade för mycket, så pass att jag och Ellin fick bita oss själva i händerna för att kunna sluta skratta. 

Hittade den här igen efter cirka två år och gick ifrån festen en stund för det var en underbar chock och jag började gråta när jag satte igång låten. 
Midsommar! Regn, regn och regn. Men Monicas goda matlagning gör livet lite bättre. 


Var i Kivik och åkte Segway en dag.
Gjorde laxburgare som blev väldigt bra. Igår gjorde jag däremot supermisslyckad mat så det jämnade väl ut sig. 
Hej busiga sötkatten. 
Mashen gillar ytterhallen. 
Milla gillar kaféer. 
Och ljusslingor! 

Godnatt alla fina potatisar. ✨