var kvar när jag vaknar, som om du behövde mig

Åh, jag tänkte vänta med att uppdatera tills idag just för att jag hade haft fler bilder värda att lägga upp. Men nu blev det inte så, för jag har ännu en gång glömt att ta mysiga foton.
Jag skulle till en kurator på ungdoms i fredags, så jag kämpade mig dit i minusgrader, fick till och med gratis bussresa och blev glad över det, men när jag kom dit visade det sig att hon jag skulle träffa var sjuk. Det var nästan okej för jag ändå skulle handla men sedan så glömde jag dessutom att köpa värmeljus så, mm. I give up. På eftermiddagen kom finaste hit i alla fall, det var bra. Tycker om honom. Vi tittade på desolation of smaug i dålig kvalité men det var okej och väldigt mysigt ändå. 
Nästa vecka tänkte jag åka till stan ungefär varje dag och söka jobb, känner att det är mer än dags nu alltså. Och jag vill ha en ursäkt att göra mig fin varje dag.
Annars såå har jag sedan sist; sett fridas nya lägenhet tillsammans med susieboo, haft mysiga kvällar med min fina susieboo, ätit pizza och hängt med edwin, fortfarande inte träffat sarah (?!), klarat skyrim (!), och funderat på att köpa en katt och bara låta pappa acceptera det. Men vi får se, alltså. Behöver ju pengar först faktiskt. Vill resa också, dumma drömmar. Och det är fullkomligt, patetiskt sorgligt men faktumet att jag klarat skyrim helt gör mig pepp på att söka jobb, för annars finns det ju verkligen inget att göra om dagarna. Suck, camilla. 
 
Väntade på E och var väldigt hungrig på pizza, som man kan se. 
Nördiga systrarna eller? Jag med Elder Scrolls-appen och Ninisen om sina egna kläder i skyrim. 
Gjorde kanelbullisar.
Firade papi på Mandos, men han ville inte vara med på bild. 
Väntade på finaste i fredags. Och så ser man lite av min nya växt, har tagit på mig ansvaret att klara av att ta hand om de två jag har i mitt rum. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ni är verkligen jättenördiga. Undrar hur bara JAG kunde bli så. himla. cool.
Jag bilden på växten och blev alldeles till mig. Älskar fina växter. Dödar fina växter.

Svar: Antagligen för dina riktiga föräldrar är Lenny Kravitz och en alien. Japp. Dödar också fina växter som jag älskar.
katt

2014-01-27 @ 22:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: