I could make this obvious and you could deny me, all in one breath

VARNING: För många bilder på moi. Okej go ahead och njut.
 
Ah. Haha. Hej. Livet ♥. Amiright? 
Ganska meningslöst inlägg. Saken är den att min dag kanske inte började överdrivet bra, jag fick hemsk panik pga hår och kände mig allmänt värdelös. Sedan vände det när jag på grund av små, små anledningar fylldes av skratt och alla mina problem kändes plötsligt löjliga. Varför bli svartsjuka, och varför känna behov att färga håret och varför bry sig och varför vara så vilse? Och så kände jag mig som precis den jag är, och precis den jag borde vara och nu är allt okej och stressen inom mig är bortblåst, för stunden. 
Jag antar att taking back sunday och tankar från tvåtusennio i stället för tvåtusentretton hjälpte. Jag antar att ensamheten gjorde sin del och jag antar att tanken på att jag och susie ska gosa och äta och sova över imorgon också hjälpte. 
 
Varför har jag hamsterkinder? Ugh. Uh. Försvinn. 
Anyway, here's the sitch. Jag förstår inte varför jag färgade håret när jag äntligen hade den perfekta blonda. Min conclusion är att jag är dum i huvudet. Simpelt. Logiskt. Problemet är att jag tänker bli blond igen. Problemigare är att jag borde vänta till april och problemigast är att jag inte vill vänta. Allz. 
Håll om mig och hindra mig från att gråta och berätta varför ni lät mig förstöra mitt hår (skyller ifrån mig)
In other news; så fint mitt rosa hår var. Om jag har blont kan jag vara rosa anytime.
Solen i ögonen osv men ååååhhhhhhhhhhhhhh.
I'm doing this INGEN KAN HINDRA MIG.
 
Okej tack så mycket hejdå. 
 
Anledning nummer två (första anledningen är hemlig) till skrattanfall: 
Alltså? Mer än en meter. Uh-uh, jag går inte genom det där för att slänga sopor.