where the attention comes from depends on how much I care

Igår var det valborg! Det blev såklart mysigt och bra trots väderprognoserna inte varit särskilt positiva. När miljoner av människor hoppas på fint väder kan det inte vara molnigt.
Egentligen skulle vi skulle träffa en vän till susanna, men sedan när vi vandrat runt i en halvtimme med kass täckning kom vår fina vän från min klass förbi med ett stort gäng och sa att vi kunde hänga med honom i stället. Det var en himla tur för han gör alltid allting lite bättre.

Vi drack vin, pratade med massor av härliga människor, tog fyllebilder och...njöt, antar jag. Jag vill inte riktigt lägga upp bilder här på folk jag inte känner, tyvärr, träffade många fina!
Jag gick fram till någon som jag sett två gånger under dagen. Han hade ett fint namn, såg ut som Ezra Miller (det fick han höra ofta) och var finast i världen. Jag sa det, sen gick jag iväg.
 
Klockan var runt sex, tror jag, när vi åkte hem till susanna. På centralen träffade vi en före detta bästa väns före detta bästa vän. Japp. Hon var lika vacker som alltid och tyckte att vi skulle förfesta hos henne, det tyckte jag också men det gick inte så bra. Faktiskt så gick resten av kvällen inte alls som tänkt, men vi hade det mysigt på centralen och susanna är bäst så allt blir perfekt med henne.
Susanna och fina Filip! 

Skuggan på mig ser ut som ett skägg, sådär som i tecknade serier.
Avslutar med en liten gif på moi.
 


Kommentarer
Postat av: susanna

Jag gillade vår valborg. Så fint.
Och vädret var bäst. Alla andra också. Och nu ska jag sluta kommentarbomba din blogg.
ps. kul att du är snyggare i mitt badrum och i min badrumsspegel än vad jag är. Det är som att huset hatar mig. Det lät logiskt i mitt huvud, scchhhh.

Svar: Den var ju det! Shit vad bra det blev ändå liksom. Haha äeh vad yrar du om lilla häst, jag tror nog bara att din badrumsspegel älskar oss båda!
katt

2013-05-03 @ 00:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: