så roligt att du faktiskt frågade. för du kom, du sög, du sågades.

Okej. Nu är det mindre än två veckor till studenten. Alla uppgifter är klara, och jag hoppas det inte är för sent att lämna in dem. Jag hoppas också att käre Ronnstam kan komma ihåg att ta tag i mina restuppgifter från ettan.
Min studentklänning hänger fint på en garderobsdörr och väntar på att strykas och användas av mig på vad som kallas för en av de lyckligaste dagarna i ens liv. 
 
Förra helgen var jag hos mami och åt massor med god mat. I torsdags var jag, Isak, Olivia och Susanna på konsert i Folkets Park, Glasvegas spelade gratis! Åh det var  helt fantastiskt. 
I går åt jag och susanna äntligen pizza igen, det var så längesedan vi åt det tillsammans. Hon berättade om balen och jag lyssnade och tänkte att det var en himla tur att jag inte gick, trots att det lät mysigt. För jag tror att jag hade dött lite av att se min kära före detta vara så fin. 
 
Jag klipper min lugg hela tiden, snart kommer det inte finnas något hår kvar.
 
'
Susieboos bild från konserten. Vi hade kul med Toffifee.
Sista bilden är tagen av min kusins baby daddy, jag print screenade från hans instagram för att titta, där är vi! 
 


Kommentarer
Postat av: susanna

Haha, omg. Jag ser full ut på bakisbilden >:
Ronstam drog..jävla snubbe det där.
Men studenten=mat=bäst.
Våra klänningar är så fina. Asbäst.
Nu ska vi bara slå ner några människor sen är vi klara med allt. Vill typ redan pensionera mig eller nått och sooooova masssor. Jag tycker vi gör det >:

2013-06-07 @ 00:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: