en oskyldig romans var väl inte så farligt men nu började saker kännas allt för allvarligt

HEJ. Det känns lite bra just nu. Att det känns bra känns bra, också. Praktik utan praktik i fem veckor och jag får spendera varenda dag med finaste, vilket är precis vad jag behöver i mitt liv. 
 
 
Lever i Harry Potter-världen för det känns bäst så. Åh, och jag är totalt förälskad i minimarshmallows, det må vara det absolut sötaste i matväg, någonsin. Så fluffigt och gullegull. Idag var jag på restaurang med mami, momo och nina. Det var gott, och nu dricker jag te för det är mysigt och jag är nästan positiv att ivar smitttat mig med dum influensa, tack mannnen, schysst. Hehe, andra bilden skickade jag till susanna över snapchat när hon inte kom till skolan förrän en timme efter jag kommit dit, usch och fy! Nu saknar jag henne igen, som vanligt. 
Saknar sarah också, men hon verkar upptagen och nu kommer jag förstås inte våga träffa någon jag bryr mig om eftersom jag inte vill smitta, och förstöra deras vardag. Alltså, min hals försöker nog rymma. Någon borde tala om för den att det är omöjligt, HÖR DU DET HALSEN? Jaja. Mer te, mer och mer och mer tills jag mår braaaaaaaa. 
Jag vill att någonting ska hända med den jag vill ha (ibland, som vanligt)


Kommentarer
Postat av: sarah

saknar DIG. har tentavecka nu, så är inlåst på mitt rum. men hör av mig när den är över (efter denna helg), så får vi ses snart igen. pus!

Svar: ja, hör av dig när du återhämtat dig! haha. puss!
katt

2013-01-15 @ 01:08:04
URL: http://sarahhelmertz.blogspot.com
Postat av: Susanna

Lilla katten. Jag tror vi behöver de här fem veckorna. Så vi kan överleva osv. Och att leva i Harry Potter-världen tycker jag är bra, den är finast ju!

Svar: tänk att få hänga med ron och harry, fy vad mysigt. hoppas vi klarar av matten också nurå!
katt

2013-01-15 @ 02:05:31
URL: http://playmatic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: