still with feet touching, still with eyes meeting, still our hands match (still with hearts beating)

Hej alla fina. 
Jag har haft en himla intressant helg, det var ju några månader sen. En trevlig kväll och en riktigt knäpp. I fredags träffade jag sarahs fina vänner och såg Ruby Sparks, som sandra beijer skrev om på sin blogg. Jag vill verkligen se fler indiefilmer med fängslande karaktärer. Efter den såg vi en film som var lite läskig, cabin in the woods, men det var stiliga människor med så den funkade.
 
Dagen efter ville jag verkligen träffa min kära, det hade gått alldeles för lång tid sedan sist. Hon skulle på fest med angelica och bjöd med mig. Festen var tydligen endast för sex personer i världens minsta etta, och med ett gäng annorlunda killar. Tycker ändå att vi hanterande situationen väl och jag skrattade trots allt hela tiden från när jag kom hem tills jag somnade.
 
Åt goda saker till mitt yoghurt-te, bland annat mina nya favoritkakor av Marabou (elefant och apa!).
 
Förra veckan hälsade jag på mami. Lagade god mat, tog en promenad vid Östersjön och eldade upp minnen. Himla bra februariaktiviteter.
 
Lördag. Enda anständiga bilden i okej kvalité. Favoriten och två tatuerade killar. 
Han till höger påminde om Johnny Depp efter några glas vin, tyckte det var ganska häftigt. 
 
Detta tillagades idag. Jag var uttråkad och ville ha potatismos med mängder av grädde. Till det hade jag fläskfilé. Gott!