give me glimmers of hope, do not love me though

Hej.
Nu är det väldigt snart julafton och vi har fortfarande plusgrader. Någon mer som vill gråta?
 
Jag har haft en mycket bra vecka. Det har dock fattats susanna, och henne ska jag inte träffa förrän i övermorgon. Såg catching fire på bio i måndags. Vi skulle egentligen se the hobbit, men det var så spontant och fanns förstås inga bra platser, och sedan inga platser alls. Men catching fire var ganska bra. Jag ångrar typ att jag läst böckerna? Älskade första filmen, sedan läste jag böckerna som var så värdelösa att det förstört filmerna. Blä. I tisdags kom han hem till mig, det var väldigt mysigt, och sedan stannade han hela onsdagen och det var också mysigt. Vi bakade chocolate chip cookies, tittade på harry potter och mm, lite sådant.
Idag har jag handlat massor med papi, tecknat och lagat mat. Tecknandet gick först ganska bra men det slutade men att jag rev sönder teckningen. Alternativet var att gråta av frustration. Blev ganska ledsen. I övrigt så har jag haft Strawbear på repeat. Susanna spelade den i somras i sommarstugen och jag tyckte om den då men har inte lyssnat riktigt förrän nu. Tycker också nästan om lana del rey igen, det var längesen alltså, hon blev överhypad och jag fick panik, men nu har jag blivit lite fast på summertime sadness. 
Börjar få ont inne i mitt högra öra igen. Min kropp bara krrrrk mer och mer för varje år. Gammal. Åh och in other news fyller jag ju faktiskt gammal om ungefär tre månader. Knäppt. Och ÅÅH mm åh nya angry birds är bra. Star wars II. Så bra. Ladda ner fortfort, app of the week ju. 
Okej nu räcker det med ord.
 
Förrförra lördagen. Reunion typ. Det heter en dålig låt av the XX förresten, tycker inte om den. 
Var ledsen. Fikade med min gosiga syster.
Bitter och glitteröverdos. Väntade på susanna och frida tror jag. Vi hade det mysigt.
Köpte donuts på julmarknaden. Susanna tycker om julmarknaddonuts. 
Skulle till emporia och träffa susie i ungefär en halvtimme, innan E skulle hem till mig.
Ny jacka. Papi ville elda upp min gröna. Lämnade huset osminkad den dagen, ganska cray.
Mat. Alltså, vanilla caramel är en gudagåva, KÖP. Köööööööööp. Och minioreos är bara adorable. Jag har förresten planer för alla dessa oreos, jag är inte galen.
Ljuset är nästan plommonlila och eftersom lila är min favoritfärg köpte jag fyyyyra. Sedan målade jag det röda på korken till flaskan lilaglittrigt. Japp. Fint.