När du redan bestämt dig, när du redan bestämt dig för att gå

Du är så vacker när du skyndar förbi mig utan att lyfta blicken.
Du är så söt när du ljuger, när du säger vi ses snart igen på perrongen, den sista gången.
 
Llojd. Bästa.
 
Det var längesedan jag skrev, men jag har haft en fin sommar. Jag har bakat minst fyra bananchokladkakor, hängt med jenny och bastian, badat massor, sett Llojd framföra universums kortaste spelning, läst hp-fanfiction, hälsat på mami och inte lyssnat på något annat band än Llojd på flera veckor. Den tolfte augusti åkte jag med susanna, hennes mamma och hennes mormor till deras sommarstuga. Där hade vi havsutsikt, vilket självklart är det absolut finaste som finns. Vi åt god mat och jag åt choklad varenda dag. Vi sov i en stor säng som fattades några personer, läste mycket och gosade med vovven och våra gosedjur.  
När jag kom hem från att ha varit i susiepoos fina sommarstuga åkte jag och pappa och köpte en ny iPhone-laddare (lila, fin), högtalare (rosa, heter andy och är tydligen en alien) och ett hopprep! För jag har nämligen hört att det går att bränna trehundra kalorier av att hoppa i en halvtimme. Nu fick jag i och för sig extrem träningsvärk i rumpan och låren av att hoppa i tjugo minuter, men jag ska lära mig.
 
Jag behöver kanske inte skriva mer fullkomligt ointressanta saker utan kan istället lägga upp bilder som får tala åt mig. En liten grej innan dess dock;
Jag har så sjuka drömmar om tornados att det inte ens är roligt. En gång involverade en dröm kebabpizza och en bunker med papi och susiepoo så det var okej, men alla andra är hemska. Den inatt, t.ex, var förfärlig för tornadon var lika stor som Emporia. Åh, paniken jag får av tornados. Det är verkligen min värsta mardröm (bokstavligen, uppenbarligen) och ifall nån någon gång vet att en är påväg så feel free att varna mig så jag kan bygga en bunker. Eller kanske bara åka och köpa en pizza. 
 
Var på utomhusbio med sarah och såg Bitchkram.
Åt god mat med fina jenny och basti när de hälsade på.
Hade väldigt rosa toppar ett kort tag.
Llojd.
Hittade en fin bild på mig & kasper i studentkatalogen.
I looove me some ostpajs. Namnam. 
Åh, vi hängde i konstant i "uterummet", som var så himla fint och vi hade utsikt över havet därinne
Igår färgade jag håret lite laxrosa. Inte riktigt vad jag gick efter, ville snarare ha bronzigt, men bidde nöjd ändå.
Susiepoos bild på mig efter en jobbig dag när hon erbjöd sig att ta hand om mig. Min favorithårfärg från den här sommaren får nog ändå bli den väldigt rosa färgen i topparna, det kändes somrigast. 
 
 
"Om du tog dina ögon närmre, om du rörde vid det som du rörde upp, 
hustlar tiden tillbaka till en himmel som vi båda känner till. 
Och du vet att livet kommer börja någon gång sen, så tills dess är vinet din bästa vän.
Och när alla ljusen faller, och när du vaknar bredvid mig, är det bara tiden som går."
 
 
 


Kommentarer
Postat av: susanna

MMMMM, mat, kisekatter och milla.
Du borde ha den där halsbandsgrejen oftare tycker jag. Då kan du vara prinsessa varje dag. Och ne, du liknar inte Andrea då. Om du hade haft en guldig klänning till det och en rosa mantel och och lila platåskor till så hade du börjat likna henne.

2013-09-04 @ 12:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: