i'm a foolish, fragile spine.

(i want him, but we're not right)
 
Här får ni månadens längsta inlägg.
 
HEJ. Har haft en fin helg även om mitt humör sög onsdag och torsdag. Men i torsdags åkte jag till erika efter jag varit lite i skolan. Jag älskar verkligen att vi träffas oftare nu, det känns så bra.
Vi (hon) lagade förvånansvärt god mat till oss och hennes syskon. Sen satt vi i hennes soffa, drack chai-te, åt choklad och lyssnade på massor med fina låtar och pratade om blä. Ville inte åka hem egentligen, därför tycker jag att vi ska sova hos mig någon gång. Snart.
I fredags kom jag till skolan tre timmar för tidigt, så det var ju kul. Men satt med härliga personer, det var ändå ganska mysigt. På kvällen åkte jag hem till sarah! Vi bakade kärleksmums (!), såg en gullig serie och drack te. Åh vad jag tycker om te, det är det absolut bästa på hösten. Mysig kväll.
Och i går, sov jag väldigt mycket och sen åkte jag hem till susanna för att duscha och göra mig fin. Vi drack cider, sminkade oss och hon plattade håret jättemycket. Sen gick vi till "festen" eller, jag vet inte, och hjälpte till massor. När gästerna kom så drack vi himla mycket vitt vin, och åt otroligt god mat. Det var buffé med massor av fläskfilé, rostbiff, bacon, lax och så massa sallader och potatis och pasta. Galet gott. Efteråt åt vi panacotta, drack ännu mer vin och sen gick vi hem, med zelda och isolde och var barnvakter åt dem. Där åt vi godis, gjorde ungefär tio gifs på oss själva haha, och ritade. Vi fick pengar, och gick hem halv tre, var sjukt trötta och dog lite i sängarna. Fast käraste ringde mig typ fyra gånger, trots att jag sagt att jag skulle sova, hopplösa pojke.
      Sen sov vi, och imorse åt vi massa bullar, kollade på bertie och tänkte på hur bra allt är typ.
FIN HELG. Och nästa lördag ska jag äta massor och fira mina kusiner!

Ska vi räkna hur många "massor" jag har i detta inlägget? Neee.
Pappa lagar mat (potatisgratäng och sånt fint) och det doftar helt underbart, dör snart.