det är så logiskt alla fattar utom du

Den här helgen hade kunnat vara bättre men var ändå väldigt mysig. Vi åkte hem till angelica sista kvällen av skolveckan. Jag, oscar och susanna. Där bakade vi fina, goda och väldigt mättande cupcakes.
Det var mysigt under dagen också. Fast jag gjorde inte så mycket. Men han var himla gullig och det var så fint. Allt kändes bra då men nu vet jag inte riktigt, haha, åh. I lördags fotade jag lite, det är mysigt att vara utomhus på hösten när luften är så frisk och allting är vackert. Kanske inte när det är storm och sådär, förstås. Men på lugna dagar. När jag hade fotat ett tag gick jag hem till susanna, vi handlade kakor och choklad och sedan låg vi i hennes säng hela kvällen. Idag har jag suttit på mitt rum, tittat på serier och druckit te hela dagen förutom när jag gått ner och tagit mat. Spännande, spännande liv. Äsch, det tar jag igen nästa vecka. Okej? Okej. 
Jag ger mig själv så många alternativ, kanske är det därför det slutar med att jag vill släppa allt och gå vidare. Är ju sämst på att bestämma mig. 
Smsar med min sötaste vän nu, hon är fin och glad och det är bra.