Jag saknar sommaren. Och jag vet att alla skriver om det nu, men det är inte så himla underligt. Kylan är så genomträngande och nu när vi haft total snökaos i några veckor börjar det töa. Sådär lagom till jul. Och det står att det kommer snöa nästa vecka, så jag hoppas verkligen att vi har snö på julafton. Av någon anledning känns det viktigt. Fortfarande.

Kanske är det mest lägenheten jag saknar. Och i somras hade vi inte ens den.
Jag är inte ensam om att sakna den. Och när vi berättar för andra om hur bra vi hade det där så är vi inte längre ensamma om att vilja ha den kvar.
Åh, när jag och erika kom hem ungefär halv åtta på morgonen efter ha blivit skjutsade hem i en ful volvo som inte lät helt frisk. Underbart. Och den dagen vi fick solsting och jag hoppade hem på ett ben, sen mådde illa resten av kvällen. Och erika gav mig fotmassage i ungefär en halvtimme bara för hon är bäst. Sen gick hon ut i köket och lagade konstig mat till oss. Och sen kom de fina pojkarna hem till oss. Morgonen efter. Åh. För jag vill ha tillbaka den tiden. Undra om nästa sommar blir lika bra. Jag tror inte det. För sommaren tvåtusenåtta var fantastisk och händelserik. Förra sommaren minns jag knappt. Och den som var nyss var underbar. Kanske är det vartannat år? Ah. Hoppas inte Jag vill ha en underbar sommar igen. Och jag vill ha det nu.


Jag saknar filip. Mer än jag saknar sommaren.
Vi kan säga att jag längtar till nästa sommar.
Sommar + Filip = ♥ Tror jag.
Hoppas.

och du och jag, vi ska aldrig ses igen.
det här tänker jag inte förlora.
inte på grund av dig.
Sσ íΠ lΟνε