my eyes are damp from the words you left; ringing in my head when you broke my chest

Hej, framtida jag. Jag vet att du kommer se tillbaka och sakna denna tid, av någon outgrundlig anledning antagligen. Det är så du är. Men ta vara nuet istället, okej? Det är något du aldrig kommer ångra.
 
Min ena syster flyttade till Sydkorea förra veckan och det är häftigt. Jag har skadat menisken och korsbanden/et (läkarkunskaper, i aint got 'em), kan knappt gå och har öroninflammation. Också häftigt. Om man tävlar om flest problem. Fast då vinner nog ändå min andra syster. Så det är lose-lose för mig. Handikappad och förlorar i allt, tydligen.
 
På tal om att ångra och sakna och längta (eller nja), tänkte jag jämföra alla jämna och ojämna år sedan 2010 (förvänta er gnällighet). Haha. För att jag har tid. Och ett ohälsosamt behov av att skriva listor och jämförelser. Det inlägget kommer vara nedanför detta. Det med nyast bilder som inte klagar över det förflutna måste ju vara överst, så kanske ingen främling ser det andra och antar att jag är en galen eremit.
 
Det fattas bilder från två veckor ungefär för min iphone övergav mig helt, sen köpte jag en kinesisk mobil då.
Men jag kan nog lägga upp för många bilder, som vanligt, trots det. Woop (nu ska ni säga "woop", så bildar vi ett woop woop, okej tack).
 
Första vi gjorde på Bakken: Åt! Naturligtvis. Först ville jag inte alls ha ap..äbb..äppleskivor, men när jag såg mammas ångrade jag mig direkt och tur det, för, namnam.
Det andra jag gjorde var att åka Flumride (den heter något annan nu, pfft), såklart!! Därav blöt katt-looken.
Jag började bli sömnig och satte mig en bit bort med Isildur.
I min (...ninas) finaste jacka.
Lilla miss invisible.
Gosiga gänget.
Smutstass myser i skuggan.
Titta på den lille gosegosfluffibooboo åh. 
Classic cafroof.
Påminde nyss mig själv om att sluta använda just denna foundation som jag har på bilden.. Mysig promenad till affären i kvällssolen, i alla fall!
"Varför har jag gått upp i vikt?" Undrar hon, tills hon ser bilder som denna.
Behövde underhålling, tyckte jag när jag varit hos läkare pga oförmågan att belasta knäet/gå någonstans/lämna huset.
Bytte till en mobil som inte fotar i fyrkanter :(
Alltsåååååå. Hej min älskling.
Färgade håret blont igen (för vad ska jag annars göra när jag ligger i soffan hela dagarna) och var verkligen supervacker när vi hade hejdå-middag för ninan. Vacker som en uggla. 
 
Tack tack för att ni läste, mina fina trogna åtta följare.
Hade inte varit där jag är idag utan er, I love you guys!!
 
 
Nej shit vänta, jag är inte Zoella.
Ett simpelt hejdå räcker, då. Bye!