I could make this obvious and you could deny me, all in one breath

VARNING: För många bilder på moi. Okej go ahead och njut.
 
Ah. Haha. Hej. Livet ♥. Amiright? 
Ganska meningslöst inlägg. Saken är den att min dag kanske inte började överdrivet bra, jag fick hemsk panik pga hår och kände mig allmänt värdelös. Sedan vände det när jag på grund av små, små anledningar fylldes av skratt och alla mina problem kändes plötsligt löjliga. Varför bli svartsjuka, och varför känna behov att färga håret och varför bry sig och varför vara så vilse? Och så kände jag mig som precis den jag är, och precis den jag borde vara och nu är allt okej och stressen inom mig är bortblåst, för stunden. 
Jag antar att taking back sunday och tankar från tvåtusennio i stället för tvåtusentretton hjälpte. Jag antar att ensamheten gjorde sin del och jag antar att tanken på att jag och susie ska gosa och äta och sova över imorgon också hjälpte. 
 
Varför har jag hamsterkinder? Ugh. Uh. Försvinn. 
Anyway, here's the sitch. Jag förstår inte varför jag färgade håret när jag äntligen hade den perfekta blonda. Min conclusion är att jag är dum i huvudet. Simpelt. Logiskt. Problemet är att jag tänker bli blond igen. Problemigare är att jag borde vänta till april och problemigast är att jag inte vill vänta. Allz. 
Håll om mig och hindra mig från att gråta och berätta varför ni lät mig förstöra mitt hår (skyller ifrån mig)
In other news; så fint mitt rosa hår var. Om jag har blont kan jag vara rosa anytime.
Solen i ögonen osv men ååååhhhhhhhhhhhhhh.
I'm doing this INGEN KAN HINDRA MIG.
 
Okej tack så mycket hejdå. 
 
Anledning nummer två (första anledningen är hemlig) till skrattanfall: 
Alltså? Mer än en meter. Uh-uh, jag går inte genom det där för att slänga sopor.
 
 
 
 
 
 
 
 

var kvar när jag vaknar, som om du behövde mig

Åh, jag tänkte vänta med att uppdatera tills idag just för att jag hade haft fler bilder värda att lägga upp. Men nu blev det inte så, för jag har ännu en gång glömt att ta mysiga foton.
Jag skulle till en kurator på ungdoms i fredags, så jag kämpade mig dit i minusgrader, fick till och med gratis bussresa och blev glad över det, men när jag kom dit visade det sig att hon jag skulle träffa var sjuk. Det var nästan okej för jag ändå skulle handla men sedan så glömde jag dessutom att köpa värmeljus så, mm. I give up. På eftermiddagen kom finaste hit i alla fall, det var bra. Tycker om honom. Vi tittade på desolation of smaug i dålig kvalité men det var okej och väldigt mysigt ändå. 
Nästa vecka tänkte jag åka till stan ungefär varje dag och söka jobb, känner att det är mer än dags nu alltså. Och jag vill ha en ursäkt att göra mig fin varje dag.
Annars såå har jag sedan sist; sett fridas nya lägenhet tillsammans med susieboo, haft mysiga kvällar med min fina susieboo, ätit pizza och hängt med edwin, fortfarande inte träffat sarah (?!), klarat skyrim (!), och funderat på att köpa en katt och bara låta pappa acceptera det. Men vi får se, alltså. Behöver ju pengar först faktiskt. Vill resa också, dumma drömmar. Och det är fullkomligt, patetiskt sorgligt men faktumet att jag klarat skyrim helt gör mig pepp på att söka jobb, för annars finns det ju verkligen inget att göra om dagarna. Suck, camilla. 
 
Väntade på E och var väldigt hungrig på pizza, som man kan se. 
Nördiga systrarna eller? Jag med Elder Scrolls-appen och Ninisen om sina egna kläder i skyrim. 
Gjorde kanelbullisar.
Firade papi på Mandos, men han ville inte vara med på bild. 
Väntade på finaste i fredags. Och så ser man lite av min nya växt, har tagit på mig ansvaret att klara av att ta hand om de två jag har i mitt rum. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And this time, I swear I mean it

Alltså, 2014 låter fel. Helt fel. Som om Soylent Green är alldeles för nära. Jämnt årtal osv. 
I alla fall. Nu har både jul och nyår passerat. Julen var knäpp, mysig och knäpp. Jag fick mycket bra julklappisar och åt för lite julmat och för mycket julchoklad. Hängde med båda mina systrar. Drack glögg och spelade uncharted, tills det började komma monster.
Nyår var wowigt. Jag var hos E och han var bäst i hela världen som vanligt, och maten och jacuzzin imponerade mig såklart en massa och ja. Gosig kväll. Fast vi missade nästan tolvslaget och det var ju lite misslyckat. Men jag tyckte att allt var ganska perfekt ändå.
Läste förresten om "the fault in our stars" för någon dag sedan och den var bättre denna gång. Faktiskt. 
Annars så har jag hängt med frida, och för lite med susieboo fast hon var tack och lov här i kväll, spelat skyrim och fotat alldeles för lite. Så, här kommer några få bilder från mitt "jullov" (lov från vad, camilla?).
 
Heeeeeeello. Messias. Julklappshandel i sista stund med susieboo.
Fin julklapp jag fick av jenkan, hihi. Titta på det, så fin kopp och wow.
Vackra.
Paus väldigt snart efter vi påbörjat shoppingen. Mycket folk, hög musik och blä.
Annan dag. Jag, jenkan och basti stylade papi lite.
Liknar toothless och har ett jack frost-smycke. Dreamworks. 
Väntade på frida i fredags. Ih, tycker om min trätöjning. 
Japp, olika dagar, men jag ser likadan ut hela tiden. Som en disney-karaktär.