when you are not the starring role in someone else's heart

You're dreaming of someone and it's not me.
 
 
Hej.
På söndag flyttar jag tillfälligt. Sedan kommer jag hem igen om några veckor. Börjar få lite panik ändå.
 
Idag åkte jag till Lund och tänkte låna massvis böcker att läsa när jag är borta, men där fanns inte någon jag ville ha och sedan var det överväldigande bara att vara i lund så jag, eh, fick så mycket tårar i ögonen att jag ramlade i en trappa. En kille stannade upp och började ta av sina hörlurar för att fråga hur det gick, antar jag, men verkade bestämma sig för att jag klarade mig själv. Thanks, m8. Fast det gjorde jag nästan, såklart. 
Vet inte hur jag ska klara mig utan susanna, och om hon inte redan åkt till göteborg vet jag inte om jag kunnat åka alls. Hon är den enda som känner mig och jag vill kunna träffa henne varje daaag. Ugh, kommer att sakna henne. Tur att jag har katter. Och vänner som kan skicka bilder på andra fluffiga djur. Fast igelkottar är ju inte så fluffiga, och ändå gosiga. Hmm. (Lovar att gå och lägga mig nu).
 
Anyway. Tiden som gått och för mycket bilder, för sedan kommer här att vara dött i veckor. 
 
Dagen efter jag och susie haft sleepover så hände detta. 

Eh.
Gosade med albusen som alltid lyckas ha smuts i ansiktet. Hur, kise?
Kände mig gul påväg hem från blekinge.
Två inpackninar, alltså. Var väl inte så himla svårt, schwarzkopf? Nej just det.
Blev inte så himla platina, va. Nej. Så där står jag på ica maxi med en ny hårfärg som jag trodde skulle fixa alla mina problem (spoiler alert: det gjorde den inte).
Lovar att jag inte missade bussen för att titta på havet.
Min nya favoritgrej i mitt rum. Den ändrar färg, hihi. Och påminner lite om en stjärnhimmel. 
Var först på Wayne's och gick sedan och åt sushi eftersom papi tyckte jag skulle äta ute. Säger inte nej tack till det alltså. 
Jag och min låtsas-splitdye på sushirestaurangen toalett.
Hittade en till spegel. Hello.
Okej rolig historia jag lovar. Jag satte igång en maskin tvätt, sedan gick jag till mitt rum för att byta tröja, när jag plötsligt hörde ett konstigt ljud, tog en kniv och hann bli orolig innan jag insåg att hah, aaahh just det, tvättmaskinen... Detta händer också ofta med tekokaren samt diskmaskinen.
Även om det högg till lite i hjärtat när jag såg dem i affären och först blev överdrivet glad och sedan kom ihåg att detta är alla hjärtans dag-kakor, så tog jag ett djupt andetag och sedan åkte jag hem och åt favoritkakorna ensam. Till skyrim, och sedan star trek. Kärlek, ni vet.
 
 
Här är det bästa klippet jag vet. Alltså, Joe Walker. Oavsett om han är Umbridge eller Voldemort så fångar han ens hjärta. Det går inte ens att försöka vara ledsen när jag tittar på denna. Dansen?! Texten!! Ahh. (Vill för övrigt lätt kunna dansa sådär)
 
And I got your number, and I don't mean on my phone.
Would already just have thrown it out if I'd known about the way you bitch and moan. ♥♥♥
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: