and if it makes you less sad, we can start talking again

Tycker om att läsa alldeles för mycket. Tycker om det mer än serier, filmer och kanske mer än spel. Jag vet inte, får väl se när jag är hos mami nästa gång och ska välja mellan skyrim på ps3 och fanfiction i mobilen. Fast sist blev det tre skyrim-fyllda dagar och läsa i mobilen varje natt. Behöver inte välja, liksom.
 
Äntligen har julmust börjat säljas, åååh det är så gott. När december börjar ska jag äta pepparkakor med ädelost på, som jag upptäckte förra vintern. Jag saknar lbs lite för mycket emellanåt, inser jag. Att träffa angelica och olivia så ofta, att gå till malmborgs på lunchen, sitta i soffan i fotosalen och pilla med portfolion i photoshop. Fina tider. 
 
Igår var jag och susiepoo på emporia och jag köpte olika vettiga saker, som tygpåse, örhänge, två julmust, choklad och en kakburk så man kan posta kakor om man skulle vilja det (vilket jag såklart inte vill) för under hundra kronor. Kändes bra att gå ifrån emporia utan att ha spenderat för mycket.
 
Nu ska jag fortsätta läsa, försöka tänka något annat än varför och nu då(?) om det där och jag vet inte, glömma det igen för sådär tusende gången. Och dricka julmust. Okej. 
 
Stormen.
Albus. 
Testade ta foto med kameran på baksidan av min iphone. 
Mina älsklingar.
Jordglob, kikare och ett bärfärgat läppstift.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: