was there something you didn't dare to say?

Blomqvist – Broken Times
 
Jag vet inte. Nu är jag av med spindeln igen och det är läskigt. 
 
Soluppgång, ungefär. Halv sju, eller något.
Goskväll med min gose. Väldigt, väldigt fin kväll. Väldigt. 
Jag var...bitter över något? Men iih, finljusen i bakgrunden!!
Blev positivt överraskad att min farbror gjort detta, och inte ett konditori. Hans dotter tycker om Hunger Games och jag önskar att någon kunde göra en Harry Potter-tårta till mig.
Max förbättrar alla bilder.
Pff, schpffft hah, avundsjuk? Nope. Ew, långt hår.
Haha, hoho, jag ser ut som ett litet troll. Helena är ungefär femton centimeter längre än jag. Hon har fyllt sexton och det var en bra kväll när vi firade henne igår. Hon har tydligen en dvärghamster som heter Hera som jag blev fäst vid. Mjuk och fluffig. Vill också ha en nu. Eller en iiigelkoott. Mm. Någon att gosa med.
Kolla på denna:
?!?!?!?! Alltså. I die. Komsi, igelkottisen. 
 
 
 
 
 
 

standing trial for your sins, holding onto yourself the best you can

Jag vill verkligen sova, men måste vänta till senare. Annars kommer jag vakna typ tolv. 
Idag var en bra dag, fick hjälp av en väldigt fin anställd när jag letade batterier till min nya ljusgrejs. Köpte läppstift från mac, hade rabattkupong thank fluffing god, de är ganska dyra. Och sedan när jag kom hem lagade jag god mat jag inte riktigt orkade äta, men blev på bra humör av att laga det i vilket fall som. Nu ska jag nog kolla på Herkules, såg en gif på Hades och saknade honom lite. Var kär i honom när jag var ett litet barn, ehh.
Är så trött. Vet inte om jag ska göra snabbkaka eller flera kakor. Bekymmer. 
Kan någon köpa en katt till mig i julklapp förresten? Tack.
 
 
 

one of these days now, you'll start dreaming of the past

Tänkte skriva här, i bloggen ingen läser (fast det ser jag att ni gör), om filmer värda att se.
Jag brukade aldrig titta på filmer jag inte redan sett för jag kände att det var slöseri med tid ifall de var kassa, vilket stämmer, men samtidigt så har det lett till att jag missat en del bra filmer också. I vilket fall som, vill få ut lite ilska genom att kalla dåliga filmer dåliga och vice versa.
 
I ordning hell no - okej
Filmer som är slöseri med tid: Elysium, The Heat, After Earth, Cowboys & Aliens (namnet varnar en), S. Darko, Snow White and the Huntsman (förlåt, thor), Oblivion, Prince of Persia (spelet, däremot!), Hansel & Gretel: Witch Hunters, John Carter. 
 
I ordning bra - okej
Värda att se (kanske en ensam lördagskväll): The Hobbit, Jack The Giant Slayer, Star Trek & Star Trek Into Darkness (Benedict!), The Croods, The Host (2013), Now You See Me (definitivt inte på katergorin under), The Amazing Spider Man, Epic, Tron: Legacy (musiken ♥), Thor, Pacific Rim, Battleship.
 
I ordning bäst.
Bra filmer! (kanske en mysig kväll med någon): Rise of the Guardians (!!!), (tänker fundera på fler när jag duschar).
 
Ja. Filmer jag planerat att se och sedan antingen varit glad att jag tagit mig tid till att se dem, eller fallit tillbaka i mitt tankemönster att filmer inte är värda någon tid alls (Undantag förevigt: Star Wars, Sagan om Ringen osv, och HP, obviously). Filmerna i mellanraden är filmer värda popcorn och jag kan tänka mig  att visa dem för någon annan. Mm.
Åh och btw, http://mirismalina.tumblr.com/post/66895436105 ät detta till. It's good.
 
Nu ska jag ta en lång dusch, försöka hela mitt öra och använda min nya body scrub "I love... raspberry & blackberry". Den doftar så gott. Orkar inte att kroppen bara inte kan läka sig när jag sover. Don't drag me into this, liksom.