you're the one who's trapped there, inside your mind, your hell

Hej. 
Natten till söndag kunde jag av någon anledning inte sova alls. Vände och vred på mig, sörjde det förflutna och min blogg, tog fram en bok, var för trött för att läsa så tog lite bilder men var för ful för det. Sedan svepte jag in mig i min systers Hello Kitty-morgonrock, gick ut på gatan utanför huset och fotograferade soluppgången.
På dagen kom Sarah till mig, hon hade inte heller sovit men vi orkade baka en god citronpaj i alla fall. Eller, den kanske inte var god i jämförelse med andra citronpajer men det var den första jag ätit så jag tyckte om den. 
I måndags sov jag hos min fina, fina syster. Vet ingen som är så bra mot mig som hon är. Vi åt sushi som hon gjort själv, sedan sov vi i ungefär fyra timmar. 
 
Det var onsdag idag, som det är varje vecka, och jag följde med min bästa vän hem och åt kladdkaka, njöt av värmen och solskenet och träffade någon från förr hemma hos henne. Önskar lite att vi hade kunnat hänga hos honom i sommar, i det bästa huset som finns. Men jag är också en sucker för det förgångna, som alla vet. På tal om det sitter jag nu och lyssnar på Thomas Dybdahl, som påminner om hösten tvåtusentio. Fast jag undviker låten som jag hade på repeat då i regniga oktober.
 
Imorgon är jag nästan ledig, det ska jag njuta av. Kanske kan jag ägna lite tid åt en god frukost.
 
 
'
 
Tyckte om sminkningen idag. Vill ha långkjol varje dag, byxogillarens true treasure that is, aye. 
Pusspuss hejdå.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: