kanske fortfarande kommer försvinna i din blick, drömma om den framtid vi aldrig fick

Så här kommer det, en sammanfattning av mina tre år på gymnasiet.
Jag börjar redan glömma det som var då och sakna det som var nyss.
Och blanda ihop januari 2011 med januari året därpå, kan inte riktigt minnas vad som hände när. Vilket nyår det var som vi firade hos Esther i hennes vackra lägenhet och vilket det var jag åt god middag med familjen och min pojkvän. Jag måste anstränga mig för att minnas när allting hände, i vilken ordning och varför.
 
Detta hade kunnat vara ett inlägg som handlar om att jag nu är mer självsäker än jag trodde det gick att vara, eller hur jag inte insåg förrän i november för två år sen vad det betyder att älska någon. Det hade kunnat handla om att jag fann susanna, som jag är helt säker på är min själsfrände för det finns ingen bättre än hon. Jag hade kunnat skriva om hur det kom sig att jag inte började på Spyken fastän jag kom in eller om hur svårt det var att gå från att vara en av de bästa i klassen till att inse att jag inte har en aning om hur man pluggar. Kanske hade jag kunnat berätta att jag lärt känna människor så annorlunda från alla jag känt tidigare och hur Lund alltid kommer påminna mig om min ungdom och all dramatik jag faktiskt varit med om. Men nej, här får ni i stället för många bilder som inte kommer säga någon annan än mig särskilt mycket.
Här kommer det alltså, ett alldeles för opersonligt inlägg om hösten tvåtusentio till våren tvåtusentretton.
 
 
We both know, that the nights were mainly made
for saying things that you can't say tomorrow day.
I'm too busy being yours to fall for somebody new.
 
2010
 
 
 
2011
 
 
2012
 
 
2013
Min kära vän sedan ungefär tretton år tillbaka flyttar till Jämtland nu, denna bilden är från när jag och Susanna var på hennes tjugoårs- och farvälfest. Blä. Men hon får bo här när hon vill! 

Avslutningsvis, en bild från idag. Jag tänker ha rosa hår ungefär föralltid. Okej? Okej!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: jenki

Ingen har någonsin varit så fin i rosa hår! Har lite frågor om vissa av bilderna, kommer terrori-- skriva till dig på kik eller nåt :)

2013-06-21 @ 20:04:53
Postat av: Susanna

Åh, tiden går för fort när den borde sakta ner.
Och vi borde hitta på något asnice snart.
Och när vi får jobb så borde vi dra till stockholm och bara mmm.

2013-06-26 @ 17:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: