If I should die this very moment, I wouldn't fear (for I've never known completeness like being here)

Idag tar jag studenten, om fem timmar ska jag gå upp och försöka bli vacker.
Det känns obeskrivligt. Jag har aldrig ens tyckt om min skola särskilt mycket, trots det har den alltid varit den bästa skolan jag kunnat tänka mig. Och jag kommer sakna spegeln och kaffemaskinen. Jag kommer att sakna korridorerna och min finaste mentor. Det går inte ens att tänka på morgondagen (idagdagen) för jag överrumplas av fullkomlig panik. Jag vill inte lämna, inte alls och inte än (vill inte stanna kvar heller), detta känns för plötsligt och jag är så långt ifrån redo som man kan bli. Jag kommer inte sakna inlämningar (som jag aldrig gjorde) eller att gå genom rökparken när den var för tom eller alldeles för full, på dagar med vackert väder. Och kanske kommer det kännas underbart att inte bry sig om att klä på sig ordentligt, kanske kommer det vara magiskt att slippa pendla två timme varje dag, men det är inte så jag känner nu. Visst vill jag ha frihet, men det är inte det detta kommer att ge.Och jag ser fram emot imorgon, jag kan inte vänta på att vakna till den dagen.
Men jag är så rädd.
 
När jag samlat mig, och är redo och allt det där, ska jag lägga upp ett minnesinlägg. Om dessa tre år.
 
Godnatt, önska mig all lycka i min panik.
 
 


Kommentarer
Postat av: susanna

Åh. Finaste, vi klarade det. Det var asfint. Och nu är i alla fall jag vilse. Men det blir bättre. Nu är det sommmmmmmaaaaaarrr!!!!

Svar: JAG SKA KÖPA SOMMARKORT IDAG. Du och jag kommer ha det så fint tillsammans, min bästaste vän! Vi är i alla fall vilsna tillsammans.
katt

2013-06-15 @ 19:45:51
URL: http://playmatic.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: