det kommer aldrig va över för mig

Och så kan jag visa dig det längst inne i mig som du inte heller fick se.
Hur fan kan du, ligga med andra nu?
Jag kan inte hindra dig.
FINASTE ÅR & DAR MED FINASTE ADAM. 

Allt har varit så himla sentimentalt i flera dagar nu. 
 
Jag tog studenten i fredags. Jag. Studenten. Så himla sjukt. Min världsbästa mentor, herr Almer, fick oss att gråta sista gången vi var i klassrummet (bara för att han nästan gjorde det), vårt bästa klassrum som egentligen kunnat vara en perfekt lägenhet. Det var så jobbigt och fint. Vid betygsutdelningen ute på gården gav vi honom tre presenter. När han tittat på den sista, en "tavla" där vi alla skrivit varsin liten text (eller mening) till honom böjde han sig mot mikrofonen och sa "ni är underbara" och så många av oss fick tårar i ögonen ännu en gång och hjärtat värkte över att tiden tillsammans på vår fina skola tog slut den dagen. 
Kvällen på Tegnérs var värdelös, men i bilresan dit planerade jag och susannas vän Frida massor av bra saker vi kommer kunna hitta på i sommar. Och idag kom papio hem med ett sommarkort till mig, så det kommer verkligen kunna bli underbar i år. Sista halvtimme på Tegnérs var dock väldigt fin, synd det inte hade kunnat vara lite längre. Men jag tänker aldrig gå tillbaka till det stället, vidunderligt hemskt.
 
Studentmottagningen tillsammans med min bästa kusin var helt fantastisk, vädret vände totalt från hur det var på morgonen och jag fick så fina presenter av alla bra människor som kom dit. Bl.a två perfekta hörlurar. Blåa Urban Ears av Jenny, och av henne fick jag också.. DEATHLY HALLOWS-HALSBAND! Kan ni förstå det, perfektion ju. Sedan fick jag en vacker servis, iPod, presentkort till glasögon, massor av vackra blommor, hårprodukter värda en förmögenhet för en student, smycken och pengar. Väldigt, väldigt värt tre år på en så fin skola som LBS. 
 
Här kommer för mycket bilder på mig! Alla bilder är tagna av mamma, med få undantag.
Den andra bilden är bra för Ivar ser ut som Gud ungefär, den har Britt från min klass lagt upp i klassmappen. Före detta-klassmappen kanske det är nu. Hejdå alla fina människor på skolan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Sarah

Grattis fina!!

2013-06-16 @ 22:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: