jag måste välja bort dig, låt mig aldrig bli en sån som du

Jag har varit sjukig jääättelänge och det blev inte bättre av att jag envisades med att lämna huset för picknickgrillfest och fransk kväll hemma hos frida. Men åh, vad fina kvällar det var. Värt det. Idag känner jag mig ungefär helt frisk. Har legat ute i solen och läst Snabba Cash, jag ville ge boken en chans men åh herregud vad den kommer att påverka mina skrivkunskaper nu. Jag blir mer kreativ och självsäker i mitt skrivande när jag läser Murakami och föredrar att göra det. Måste ta en paus från att skriva min bok tills jag läst ut Snabba Cash, jag känner min hjärna skrumpna när jag läser den. 
Imorgon kommer jenkan och plasti och det kommer vara mysigt! Sist de åkte hem kändes huset så väldigt tomt. På dagen ska det bli tjugosju grader och jag vill åka till stranden med susiepoo. 
 
En tidig frukost och väderångest. Var sömnlös under en för lång period eller så vände jag på dygnet helt och det var lika jobbigt.
Åkte tågis med älskis.
Till den här finingen, frida, olivia och sedan jesper och pascal också. 
Åh, vackert. 
Frida lagade den godaste middagen jag ätit på länge. Vackert var det också.
Gosig vovve.

Busy being gorge.
Oooh, milkshake gjord på favoriten - coffeechocolate. Anthon Berg och fairtrade, det ni.
 
Jag har haft "Use Somebody" på huvudet i flera dagar nu och måste lyssna på den varje kväll. Har en känsla av att den var med i en av de ungefär femton filmer jag kollade på nätterna jag inte kunde sova. Förresten, "Rise of the Guardians" var grymt bra. Och Jude Laws röst gjorde ondingen ganska attraktiv. Sjukt. 
Nu spelas Agape och på grund av att jag hade med den i min portfolio känns det så mycket på vissa ord. Orden då bilder på honom kom upp. Medan resten av låttexten inte längre har samma effekt. Ack, vad minnen kan göra mot en. Please don't disappear. Nostalgin kommer att ta över mig. 
 


Kommentarer
Postat av: susanna

Så fina bilder.
Åh. Jag saknar dig finaste poop.
Och jag vill jag viiill ha massa filmmys med dig någonstans. Med massa god mat. Och kanske ha två eller tre kattungar på oss.
Haha. Vilken millaabstinens alltså >:

2013-08-04 @ 00:10:47
Postat av: Lelix

Fina bilder! Vilken hottie som ligger på filten med en cider.

/En vän till Hallonbarn

2013-08-15 @ 10:45:51
URL: http://thisislelix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: