jag måste välja bort dig, låt mig aldrig bli en sån som du

Jag har varit sjukig jääättelänge och det blev inte bättre av att jag envisades med att lämna huset för picknickgrillfest och fransk kväll hemma hos frida. Men åh, vad fina kvällar det var. Värt det. Idag känner jag mig ungefär helt frisk. Har legat ute i solen och läst Snabba Cash, jag ville ge boken en chans men åh herregud vad den kommer att påverka mina skrivkunskaper nu. Jag blir mer kreativ och självsäker i mitt skrivande när jag läser Murakami och föredrar att göra det. Måste ta en paus från att skriva min bok tills jag läst ut Snabba Cash, jag känner min hjärna skrumpna när jag läser den. 
Imorgon kommer jenkan och plasti och det kommer vara mysigt! Sist de åkte hem kändes huset så väldigt tomt. På dagen ska det bli tjugosju grader och jag vill åka till stranden med susiepoo. 
 
En tidig frukost och väderångest. Var sömnlös under en för lång period eller så vände jag på dygnet helt och det var lika jobbigt.
Åkte tågis med älskis.
Till den här finingen, frida, olivia och sedan jesper och pascal också. 
Åh, vackert. 
Frida lagade den godaste middagen jag ätit på länge. Vackert var det också.
Gosig vovve.

Busy being gorge.
Oooh, milkshake gjord på favoriten - coffeechocolate. Anthon Berg och fairtrade, det ni.
 
Jag har haft "Use Somebody" på huvudet i flera dagar nu och måste lyssna på den varje kväll. Har en känsla av att den var med i en av de ungefär femton filmer jag kollade på nätterna jag inte kunde sova. Förresten, "Rise of the Guardians" var grymt bra. Och Jude Laws röst gjorde ondingen ganska attraktiv. Sjukt. 
Nu spelas Agape och på grund av att jag hade med den i min portfolio känns det så mycket på vissa ord. Orden då bilder på honom kom upp. Medan resten av låttexten inte längre har samma effekt. Ack, vad minnen kan göra mot en. Please don't disappear. Nostalgin kommer att ta över mig. 
 

And I wanna cry, I wanna learn to love but all my tears have been used up on another love

Hej! Idag är det äntligen väldigt, väldigt varmt. Kanske känns det som en stor skillnad från tidigare dagar för att jag faktiskt gått ut tidigt. Kan vara så. I alla fall så ska jag och susieboo kanske iväg någonstans nära havet. På fredag ska vi ha picknickgrillfest men ingen vill komma trots att det kommer bli jättemysigt, så det är ju synd. Jag har färgat bort det rosa för att jag blev så himla trött på utväxten jag haft ett tag. Utöver det så saknade jag verkligen att ha rött läppstift, som jag dessutom haft ungefär varenda dag sedan jag blev blond igen. Och åh, åh om någon vill bli blond så är hårfärgen nedan helt fantastisk. Denna blekte 6 nyanser, men det fanns också för fyra och åtta. Nu vet ni.
Bestämde mig för att laga jättemycket god mat som blev jättegod. Kolla, fyllda paprikor. Det har jag minsann aldrig testat att göra tidigare. Men jag drömde att jag gjorde det så wow, nu kan vi säga att en dröm blev till verklighet och så kan det låta magiskt.
Var på Angelicas avskedsfest och det var fint trots att vädret inte riktigt ville som vi.
Bakisdag och sömnlöshet.
Skulle på Landskronakarnevalen men gick en promenad längst med havet i stället. Bättre.
Pappa kom hem med massa gott. Mmmm.
Igår kunde vi inte vara seriösa i mer än en minut vilket resulterade i en stor brist på vettigheter.