but instead we were together in some invisible and tenuous third space

Åh, jag har äntligen börjat friskna till och nästa vecka ska jag börja träna igen! 
Denna vecka var så uttröttande, jag ansträngde mig alldeles för mycket för mitt tillstånd. Idag kollade jag lite utbildningar, sedan tog jag en välbehövd tupplur och sedan valde jag vilka utbildningar jag ska söka. Det blir franska som förstaval och jag hoppas innerligt att jag kommer in.
I torsdags fotograferade susanna två jättefina killar. Det var mysigt och jag var en värdelös assistent. Vi hade köpt kakor, cola och jordgubbar som vi åt i fotostudion och tio minuter innan vi var klara där visade ena killen hur man fixade högtalarna som vi hade trott inte funkade. Nåväl. Efter vi ätit lite jordgubbar ute i vårsolen åkte vi till stan och jag köpte världens bästa jacka, solglasögon och skjorta. Jag och susanna köpte smycken till varandra på monki. Jag gav henne örhängen och hon gav mig ett kaninhalsband. Romantiskt. I fredags gjorde jag inget särskilt efter skolan. Bakade men misslyckades och klippte lugg som blev ful.
 
Jag hade bestämt mig för att laga fantastisk mat idag (den blev så himla god) så jag åkte iväg till ica och köpte massor av saker och när jag ändå var där passade jag på att köpa en blondare hårfärg än jag haft på länge. För jag insåg att det nog är felet på min lugg, att den är alldeles för mörk för att se ut som fejkluggen jag gjorde i fredags som var ljus och fluffig. När jag var på ica råkade jag dessutom hitta en cheddarkrydda till popcorn som jag tänker testa på lördag när jag och finaste ska titta på Star Wars episod II tillsammans. På fredag ska vi på konsert och jag är så pepp för det kommer blir perfekt. 
 
På de näst sista fyra bilderna har jag min låtsaslugg, där jag hade lyft håret och satt fast med klämmor så det såg ut som en riktig lugg och den var fin. På sista bilden är min nyklippta lugg och jag tycker inte om den. 
Men det fixar jag sen. Imorgon. 
 
You try hard to lose whatever dignity she's left you with.
But maybe, it's time to realise that you're stained but not weak.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, din riktiga lugg är ju också fin såklart! Så himla söt.
Är de runda solglasögonen också dina? Passar dig! Du ser ut som en tjej från åttiotalet som har dåligt inflytande på de andra ;-)

Svar: No, no. Jag trivs inte med den. Fast hellre den än ingen lugg alls. Haha nej, det är susannas! Jag tar det som en komplimang, tack!
katt

2013-04-07 @ 21:10:47
Postat av: Anonym

Jag läser också John Green nu! Fast "Förr eller senare exploderar jag".

Svar: Åh, den har jag provläst online och den verkar så himla bra! Jag försöker hitta ett exemplar på engelska, dock. Han skriver väldigt fängslande, jag tycker om det.
katt

2013-04-07 @ 21:36:36
Postat av: susanna

Hahahaha. Alltså, alla bilder..
Tur att vi är så himla snygg och wowiga hheeeeela tiden :D
Jäääätttefin helg, katt. Jättefin.
Vi borde se Daughter igen. Typ imorgon. Eller varje kväll typ. Det hade varit det finaste >:

2013-04-14 @ 03:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: