when these bones decay

Memories fade,
Like looking through a fogged mirror.
But I thought, 
This wouldn't hurt a lot.
I guess not.
 
Jag fick glass i håret innan idag och har tänkt "när jag kommer hem klipper jag bort det" hela tiden tills nu, när jag insåg att jag kanske borde tvätta bort det i stället. Liksom verkligen, camilla? Verkligen? Jag är så trött. Om jag skadar foten ikväll lär jag väl amputera den. 
 
Vill inte träffa någon och vill inte göra något vardagligt. Vill promenera på vackra ställen, som med mamma i lördags. Vill ligga i solen och värmas, skratta, dricka vin. Kanske vill jag vara lycklig. Vill gå till någon och prata, vill få svar. Jag tror jag behöver det.
 
I dag på tåget satt det två perfekta fransmän bredvid mig. Han ena log, eller, skrattade mot mig när jag motvilligt gick av på centralen, och sa någonting till sin vän. Antagligen för att jag stirrat på honom hela resan och motviljan syntes när jag reste mig. Men han verkade snäll. Coola snubbar. Ville följa med dem. Japp. 
Syns det hur wow-ad jag är? 
 
Åh jag är så trött.

didn't I deserve a fair farewell?

För att orka. Jag tycker om att mysa med kisar, ligga i vårsolen tills jag olyckligtvis blir alltför röd, springa (vilket jag sällan kan pga onda knän), handla till grillningar på sommarkvällar. Att krypa ner i en nybäddad säng, äta kladdkaka med jordgubbar hos susanna, förundras över en stjärnklar himmel, äta nybakade kanalbullar hos farmor, behöva ta av jackan för det är oväntat varmt, att laga en ny maträtt och bli nöjd med den. Avslutligen så tyckte jag väldigt mycket om att se Daughter i fredags. 
 
Här får ni en bild på mig från i går och en bild susanna tog på bandet.
Min mobil hade oturligt nog inget batteri den kvällen. 
 

but instead we were together in some invisible and tenuous third space

Åh, jag har äntligen börjat friskna till och nästa vecka ska jag börja träna igen! 
Denna vecka var så uttröttande, jag ansträngde mig alldeles för mycket för mitt tillstånd. Idag kollade jag lite utbildningar, sedan tog jag en välbehövd tupplur och sedan valde jag vilka utbildningar jag ska söka. Det blir franska som förstaval och jag hoppas innerligt att jag kommer in.
I torsdags fotograferade susanna två jättefina killar. Det var mysigt och jag var en värdelös assistent. Vi hade köpt kakor, cola och jordgubbar som vi åt i fotostudion och tio minuter innan vi var klara där visade ena killen hur man fixade högtalarna som vi hade trott inte funkade. Nåväl. Efter vi ätit lite jordgubbar ute i vårsolen åkte vi till stan och jag köpte världens bästa jacka, solglasögon och skjorta. Jag och susanna köpte smycken till varandra på monki. Jag gav henne örhängen och hon gav mig ett kaninhalsband. Romantiskt. I fredags gjorde jag inget särskilt efter skolan. Bakade men misslyckades och klippte lugg som blev ful.
 
Jag hade bestämt mig för att laga fantastisk mat idag (den blev så himla god) så jag åkte iväg till ica och köpte massor av saker och när jag ändå var där passade jag på att köpa en blondare hårfärg än jag haft på länge. För jag insåg att det nog är felet på min lugg, att den är alldeles för mörk för att se ut som fejkluggen jag gjorde i fredags som var ljus och fluffig. När jag var på ica råkade jag dessutom hitta en cheddarkrydda till popcorn som jag tänker testa på lördag när jag och finaste ska titta på Star Wars episod II tillsammans. På fredag ska vi på konsert och jag är så pepp för det kommer blir perfekt. 
 
På de näst sista fyra bilderna har jag min låtsaslugg, där jag hade lyft håret och satt fast med klämmor så det såg ut som en riktig lugg och den var fin. På sista bilden är min nyklippta lugg och jag tycker inte om den. 
Men det fixar jag sen. Imorgon. 
 
You try hard to lose whatever dignity she's left you with.
But maybe, it's time to realise that you're stained but not weak.