det är så logiskt alla fattar utom du

Den här helgen hade kunnat vara bättre men var ändå väldigt mysig. Vi åkte hem till angelica sista kvällen av skolveckan. Jag, oscar och susanna. Där bakade vi fina, goda och väldigt mättande cupcakes.
Det var mysigt under dagen också. Fast jag gjorde inte så mycket. Men han var himla gullig och det var så fint. Allt kändes bra då men nu vet jag inte riktigt, haha, åh. I lördags fotade jag lite, det är mysigt att vara utomhus på hösten när luften är så frisk och allting är vackert. Kanske inte när det är storm och sådär, förstås. Men på lugna dagar. När jag hade fotat ett tag gick jag hem till susanna, vi handlade kakor och choklad och sedan låg vi i hennes säng hela kvällen. Idag har jag suttit på mitt rum, tittat på serier och druckit te hela dagen förutom när jag gått ner och tagit mat. Spännande, spännande liv. Äsch, det tar jag igen nästa vecka. Okej? Okej. 
Jag ger mig själv så många alternativ, kanske är det därför det slutar med att jag vill släppa allt och gå vidare. Är ju sämst på att bestämma mig. 
Smsar med min sötaste vän nu, hon är fin och glad och det är bra. 


I can't believe I've let you in, I'm suffocating

Alltså gårdagen. Åh, det var hemskt. Om jag varit lite mer nykter när jag pratade med tjejen på busshållplatsen kanske någonting med kvällen hade varit värt det. Jag sa till henne att hon såg ut som Amelia Pond och att hon borde se Doctor Who och att hon var jättefin. Så det var ju bra. Det hände alldeles för mycket igår som jag bestämt att jag ska förtränga. Allt, faktiskt. Förutom Amelia. 
Jag ska gå till bussen snart, måste träffa susanna och så ska vi äta pizza. Klart jag behöver kebabpizza efter igår. Inte bara behöver, jag förtjänar det. Tycker inte om helger så mycket längre men det går ganska fort ändå och så är det himla bra att få en chans att vila upp sig.
Innan höstlovet måste jag bestämma att jag ska träffa dom jag tycker om, så jag slipper sakna folk i tio dagar. Eller vafan, vadå folk? Honom. 
Jag, idag;