we're all stories in the end

Åh. Att dricka på lördagar är inte min grej. Ska vila denna helg och nästnästa ska jag och susanna fira nina på fredagen och sedan ska ange ha fest dagen efter. Måste vila upp mig innan det, haha. 
Vi har gjort så mycket sedan susanna fyllde arton och nu hänger vi inte ens med i våra egna liv längre.
 
Jag är inte redo för ännu en skolvecka. För jag vill ha jullov, få min iphone och dricka glögg. Se harry potter-filmerna med  jenny. Äta scones med smak av saffran på julafton och sitta ihopkurad med varm choklad varje morgon. Hihi.
Längtar alldeles för mycket egentligen, borde leva i nuet och kanske njuta av det i stället. Kanske.
 
Min söndag och lördag genom susannas iphone-kamera. Fint. Jättefint.
Och åh, godaste pizzan jag någonsin ätit. 

jag känner fan allt som går att känna i mig

Och alla frågar om jag känner någonting för dig.
Jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig.
 
Lördag. Fick nyss världens utbrott för jag kände mig så jävla utesluten. Det är väl alltid så. Att samma saker händer om och om igen sen den tjugonde gången rinner bägaren över och reaktionen blir alldeles för stark, utan någon uppenbar anledning. Ska duscha av känslan snart, men måste samla mig först. 
 
Jag har haft ont i hela kroppen i en vecka nu. Igår var en perfekt fredag och på kvällen bubblade och bastade jag och susanna tillsammans, sen gick vi hem till henne och åt. Vi borde äta pizza snart, minns inte ens sist vi gjorde det. Eller jo.. Det var en månad sen tror jag. Hemskt längesedan. Igår fick jag en fin kram av den vackraste jag vet för tillfället och sedan var jag fylld av en känsla jag knappt kom ihåg fanns. Hade velat spara den i en burk och aldrig glömma bort den igen. 
 
 
Två av susannas bilder från hur vi såg ut på "vår" halloweenfest: