Maj. 20, 2012 16:27

"I can't believe in anything that feels right, honey."

Mm. Söndag. Antagligen borde jag fortsätta plugga, men har inte ätit på fem timmar och börjar bli väldigt hungrig. Vi ska grilla igen. Kyckling och massor med grönsaker. Till det ska vi ha sallad och bearnaisesås. Åh. Älskar mat. Och sen daimtårta till efterrätt! Mums. Det är soligt och fint idag. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar efter sommarlov med susanna. När vi äntligen kan slappna av på riktigt, springa omkring i fina kläder och tycka om varandra och mat jättemycket. Allt kommer bli bra. Och precis så (eller nästan) vill jag ha det i tolv år tills jag gifter mig med min man. Han med skägg, snälla ögon och snygga tatueringar. Och som haft ett galet och spännande liv, lagar god mat och dricker vin varenda fredagkväll. Vi ska ha det fint i ett gigantiskt hus. Med stora bokhyllor i mahogny. Och åh, stora fönster. Mm. Klar.
...
Back to reality.
Skulle cykla till kattungarna innan, men det var låst. Synd.
Igår var jag hos erika med massor av folk från hennes skola. Vi var ute på verandan och drack te för knappt någon hade alkohol. Ändå mysigt. Hennes kise satt i mitt knä och var fin, det är en helig birma och jag tror aldrig att jag sett en vackrare katt. Vill ha.
Åh, och jag och min man ska ha en helig birma. Nu är jag klar.
Har fått töja om ena örat för jag alltid är så korkad och tar ut töjningen när det börjar klia.
I övrigt började jag nästan gråta nyss när jag såg detta, 22 grader. Lycka.

I repeat it to myself, the words that let you go

Kanske mår min kropp aldrig bra för att jag alltid ger upp. Kanske är det så det ligger till.
Oh well, ingen har någonsin dött av att inte kunna andas.
Har så mycket att göra . Jag har gott kaffe, två sorters choklad, otroligt bra musik och perfekt pluggväder. Detta ska funka! Om jag blivit klar med två arbeten i slutet av dagen så får jag se fjärde Harry Potter-filmen eller åka till finaste fika. Så mysigt, jag tycker om mig själv.
-
"What use is it trying to hold on to scattered pieces?
This, continuing to live like this
I'm wondering, what the point of living is.
This separation. How do you endure?
You felt prepared, so was the hurt less painful?
This is all that I can say."
En lite för stor glittrig tia, ett snyggt cigarettpaket jag fann på marken igår och en supergod pizza. 
Fint.

you just have to see her, you know that she will break you in two

"And so there's a change in your emotion.
And all of these memories come rushing, like feral waves to your mind
And so there's a change
In your emotions
And all of these memories come rushing
Like feral waves to your mind
Of the curl of your bodies
Like two perfect circles entwined
And you feel hopeless, and homeless
And lost in the haze
Of the wine
Read more at http://www.songmeanings.net/songs/view/3530822107858704691/#6jHKKfZKFWSoLQYD.And so there's a changIn your emotions
Of the curl of your bodies, like to perfect circles entwined.
And you feel hopeless, and homeless
And lost in the haze of the wine."

Det har varit en fin vecka. Jag har saknat solen så himla mycket och kommer inte orka att den ska lämna oss igen de närmsta veckorna. Hemskt ju.

Valborg var händelserikt. Var i Lund med sarah (som var sådär jobbigt snygg, som alltid), max och hans vänner. Vi satt på en filt bland allt annat folk, drack vin och en mysig snubbe spelade gitarr och sjöng roliga texter. Vi var där i några timmar och sen skulle vi gå vidare, men jag vände efter ett tag och gick till centralen.
Tog tåget till Malmö där jag mötte erika och hennes polare. Haha åh, resten av kvällen var bara så jävla skum. Fast mysig förstås. Den slutade trots allt väldigt bra. Vaknade i ett hus jag inte varit i på två år, det var så fint, precis som förr. 
När erika drog vidare gick jag till susanna och laddade min mobil. Hon var inte hemma men det var okej ändå. Sen åkte jag in till malmö, låg i en park och solade lite med fina människor. Var otroligt utmattad efter allt som hänt, men det var ett mysigt och minnesvärt dygn.

Dagen efter log jag som ett fån då och då. Efter skolan käkade jag och susanna i Malmö, handlade lite för mycket och tog det lugn i solskenet. På kvällen kom erika hem till mig och vi drack te, lyssnade på musik åt choklad. Sen sov båda skönt i min säng, för vi hade varandra hehu. Igår hade jag sovmorgon, men jag gick upp med henne halv nio och vi käkade frukost tillsammans. Efter hon åkt duschade jag och klädde mig somrigt! Inga strumpbyxor och fin klänning. När jag kom till skolan hade vår journalistiklärare bestämt att vi skulle promenera, så vi gjorde det i några timmar, sen köpte jag och susanna glass och pratade om hur den här veckan varit så himla, himla bra. Eller ja, somrig åtminstone. Och lång. 

Slutade klockan tio idag, efter nationella. Sen var jag och susanna på bio! (För vi dejtar. Det är romantiskt.) Hunger Games var ju galet bra! Var helt uppskakad efteråt och sen så bara åh, gick han förbi mig när vi gick till bussen och jag kände lite "fanfanfan" men sen försökte jag glömma det när jag var med finaste susanna resten av kvällen. Vi klagade på att vi inte var smala och åt lite mer chips, haha. Smarta.
-