breaking your heart was never my intention

It's four in the morning, things are getting heavy.
And we both know that it's over but we're both not ready.
And you're talking like a stranger, so I don't know what to do.

LOV. Äntligen. Åh, ska bara äta, träna och lyssna på musik varenda dag.
Och vara med mina finaste, förstås.
Har köpt hem jordnötssmör. Det är inte jätteonyttigt, och crunchy är såå gott.
Egentligen hade jag väl velat pierca och tatuera mig. Men det är okej.
-


du är inte bara min, du får göra vad du vill

I'll see you in another life. I pretend that I don't think of you.
You don't walk this way anymore.
I'll pretend that I don't think of you at all.
-
ÅH vad jag vill se Maskinen. Älskar Herbert, haha. Han sjunger så skönt och är helt galet sexig. Ska snacka mer med finfinaste sarah och se hur det blir med pengar också, sen kanske det går att ordna. Hehuhihihi.
Har sovmorgon till halv ett på torsdagar så ska gymma, duscha, måla naglarna innan jag drar mig till skolan imorgon. Härligt. SEN SKA JAG TRÄFFA FINASTE. Hon är så fin. Vet inte hur jag överlevde utan henne innan. Trodde bara inte att det fanns så underbara människor, kanske. Vågade kanske inte hoppas kanskekanske. I alla fall, idag var en supermysig dag och susanna är fin.
-
Tur att jag är cooool.

bruised internally, eternally

Så jag har fyllt år nu och ikväll åt jag rester av pizzan från igår.
Susanna följde med mig hem då, och så var vi i matkoma i några timmar, haha. Hon kramade mig jättelänge i skolan och gav mig dessutom två muffins för att hon är världens finaste vän någonsin. Jag fick några grattis av människor i skolan som påpekade att det inte stod på facebook. Och att jag borde sagt någonting. Så jag gjorde det mot slutet av dagen. "Hejjagfylleråridag!!", för det är tydligen så folk vill ha det.
Imorgon ska jag till gymmet, jag har ätit så otroligt mycket den senaste veckan och vill kunna göra det då och då utan att bli sur på mig själv. I söndags var jag på restaurang med papi och nina i två och en halv timme. Och bara åt. Jättemycket.
Hm. Efter skolan idag satt jag på en bänk med E i en och en halv timme. Tiden går så snabbt med honom och det är inte så himla bra alltid. Fast det var bra den gången vi var fast på bussen hem i två timmar. Åh, blev så arg den fredagen. Hoppas på en fin helg och varmare väder, det är så kallt när jag går över kyrkogården. Bläh. 
-
17 år en sista kväll.Underbara tjejer.