och så var det sommar för en stund

Jag har inga minnen från förra sommaren för den bloggen är poff. Blä.
Hoppa framför ett tåg > börja skolan. Ungefär. Jag vill inte börja och jag vill inte sluta :c

Igår träffade jag äntligen susanna efter typ fem dagar utan henne. Vi tog bussen till stranden och låg där i någon timme, det var så himla skönt. Värmen vi haft den här veckan har varit magisk och det är så jävla fattigt att hela sommaren inte varit såhär. Vid fem-tiden drog vi till Björns och där åt jag en toast för finastes pengar (förlåt, ska betala tillbaka), deras toasts är så himla goda, och smakar nyttigt.... Vet inte om det är särskilt nyttigt men det behöver ingen veta.

På kvällen var vi hos henne några timmar men sen drog vi först till mig och sen till stan där vi mötte hennes pojke. Vi skulle egentligen till möllan (eller helsingborg eller till M) men allt bara blä så när vi gick förbi Jensens tyckte jag det var en jättebra idé att stanna där resten av kvällen i stället. Deras glass är som en dröm, är helt kär i allt på det stället. Vi beställde såndär glass när man får äta hur mycket man vill, och Irish Coffee. Eller, susanna tycker varken om whiskey eller kaffe så hon beställde pepsi. Pfft. Vår servitris var helt fin, tyckte om henne. Sen drog vi hem. Fast åh, på McDonald's sa några killar, på engelska, att jag och susanna var "very beautiful!" och "you look good!", haha. Det var fint!

Hm. Jag ville egentligen se Star Wars igårkväll men låg inte i sängen förrän halv två, så nu måste jag göra det ikväll. Episod IV, eller Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Eller Pocahontas. Åh, svåra val. Får bestämma mig efter vi käkat och jag kaanske köpt godis. Vill ha. Mm.
-