och så var det sommar för en stund

Jag har inga minnen från förra sommaren för den bloggen är poff. Blä.
Hoppa framför ett tåg > börja skolan. Ungefär. Jag vill inte börja och jag vill inte sluta :c

Igår träffade jag äntligen susanna efter typ fem dagar utan henne. Vi tog bussen till stranden och låg där i någon timme, det var så himla skönt. Värmen vi haft den här veckan har varit magisk och det är så jävla fattigt att hela sommaren inte varit såhär. Vid fem-tiden drog vi till Björns och där åt jag en toast för finastes pengar (förlåt, ska betala tillbaka), deras toasts är så himla goda, och smakar nyttigt.... Vet inte om det är särskilt nyttigt men det behöver ingen veta.

På kvällen var vi hos henne några timmar men sen drog vi först till mig och sen till stan där vi mötte hennes pojke. Vi skulle egentligen till möllan (eller helsingborg eller till M) men allt bara blä så när vi gick förbi Jensens tyckte jag det var en jättebra idé att stanna där resten av kvällen i stället. Deras glass är som en dröm, är helt kär i allt på det stället. Vi beställde såndär glass när man får äta hur mycket man vill, och Irish Coffee. Eller, susanna tycker varken om whiskey eller kaffe så hon beställde pepsi. Pfft. Vår servitris var helt fin, tyckte om henne. Sen drog vi hem. Fast åh, på McDonald's sa några killar, på engelska, att jag och susanna var "very beautiful!" och "you look good!", haha. Det var fint!

Hm. Jag ville egentligen se Star Wars igårkväll men låg inte i sängen förrän halv två, så nu måste jag göra det ikväll. Episod IV, eller Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Eller Pocahontas. Åh, svåra val. Får bestämma mig efter vi käkat och jag kaanske köpt godis. Vill ha. Mm.
-
 

stop, your heart beat will fall and I will cry until you wake up

Ugh. Gick upp tidigare än jag gjort på hela lovet idag :c Åkte till Lund för att fixa nya (gamla) piller. Åh, det var så underbart. Tanten höll på fixa vid datorn och så satt jag och väntade och lyssnade på när hon mumlade för sig själv, så hörde jag "Ja, mm.. Hm, så ska dessa vara gratis för dig då, ja. Hm.. Mmm." Jag bara "Vaaaaa?" Och sen så lyssnade jag inte riktigt men studsade därifrån till apoteket och hämtade ut piller för ett helt år och alldeles gratis så åh, åh. Så fint. Blev glad. Och på bussen hem satt en mysig tant bredvid mig. Jag önskade henne en trevlig resa, för hon skulle till smygehuk och sen typ till nån ö c: 

Mhm. E kom hit i lördags. Det var jättemysigt. Och igår åkte jag till susanna för jag föll isär. Hon är så himla fin. Imorgon åker jag och N tåg i två timmar till poff och sen kommer vi hem onsdagkväll. Vill shoppa, äta och dricka massor. Egentligen kanske jag inte är i något läge att slösa pengar men ssssch. OCH SEN, PÅ TORSDAG, ska jag träffa finaste sarah! Längtar redan. Vi ska ha det så mysigt, och se "We need to talk about Kevin", åh. Igårkväll pratade jag med massa fina vänner och blev alldeles glad över hur bra de är. Finast.
Har inte haft en kamera på mer än ett halvår. Så att.. Det suger ju.
Och, bara för att jag är så satans hungrig;

one of these days now, you'll start dreaming of the past

Hej. 
Jag blir så ledsen på vädret. Vad är det, typ sjutton grader? Det borde vara mellan tjugo och trettio grader på sommaren, men jag vet inte sist vi hade ens tjugofem. Oh, well. Jag är trött och uttråkad. Vill äta ben & jerry's. Eller den där kladdkakaglass..tårta..saken, som jag hittade recept på. Såg så himla gott ut! 
Allt suger, jag blir arg. (Och så shoppar jag). 
The Kooks gör så otroligt bra covers, sjukt grymma. 
Nu ska jag kaaanske orka duscha. Finaste ska hit. Jag vill äta men vi vill vara smala. Så får se hur det går. 
Vill möta henne vid Ica eftersom jag måste komma ut ur huset idag. 
-

(nya skor. låtsasmocka och såndär kilklack. typ.)
Lekte med jättemycket ögonskugga men min cam bara "OH, har du hört talas om en grej som kallas exponering? Can't live without it." och jag bara...................jaha.