Find a way out of the dark

Åh, jag är så himla trött. Orkar inte röra mig ens. Vill ligga i sängen i fyrtioåtta timmar och bara dö lite. Och sen sjukskriva mig med finaste fiskarna och vara.
Fem veckor måste väl varit något slags rekord och antagligen för att vi varit borta så mycket så nu är det okej. För det är okej för det är det. 
Sa jag att jag var trött?
-
Damn your eyes for getting my hopes up high.

something good can work for you

I was broken for a long time, but it's over now.
Det är lite mysigt att lyssna genom låtar på min iTunes. 
-
Solen har kikat fram, sommarkläder i fina färger får fylla resväskan och kärleken (samt en smula oro) bubblar i kroppen.
Det var tio år sen jag senast satt på ett flygplan och jag har väl aldrig riktigt tyckt om att lämna....huset. Nej men, att åka långt hemifrån utan varenda en av mina favoritmänniskor. Om jag fått ta med linnea, susanna och edwin så hade det känts aningen bättre. När jag kommer tillbaka kanske jag kommer råka kväva alla med tusentals kramar.
Kamerabatteriet ligger på laddning och jag överväger om psp:et ska få följa med. Eller ifall jag ska fylla pappas dator med lite för många disneyfilmer som jag kan se varje kväll.
Min finaste fisk lånade ut sin iPod till mig, jag satte igång den nyss och testade lite. Den är helt cool... Typ. Liten. Och touchskärm. Och cool. Jag gillar den. TACK FISK! *: Kommer sakna dig som en trams. Och bästaste susanna! Och min elskling. Ni kan ju hoppas att jag inte blir solbränd (kräftröd, alltså) och snygg, så kanske det inte svider lika mycket att jag får åka iväg till värmen. Hihi.
-
"So blame me for ruining eveything we were once
Tell me your secrets, what are you running from?
You're the one who's trapped inside your mind, your hell."
Jag och vovve fick baka ensamma i torsdags för ingen tycker om oss >:

left there to burn in their arrogance

You tell me that you love me but you never wanna see me again.
-
Jag ska aldrig mer festa, haha. Vafan. Eller så borde man bara inte ha facebook.
Eller någon mobil! Eller nej.. mobil vill jag ha till viktiga saker.
Åh. Detta. Fattar inte ens. Hela världen har blivit blind för så jävla fin är jag inte.
Finaste, finaste kommer antagligen hem imorgon och så ska vi ses innan lovet är slut. Längtar retarderat mycket. Och så tänker jag vara med honom och se awesome filmer och...äta.
Haha, idag var jag på dejt med susanna. Hon var jättefin som vanligt. Vi åt pizza, jag åt mest, och sen gick vi till Ica för att köpa godis. Resten av kvällen chillade vi och käkade mer och....målade i paint. ÅH vad jag älskar att ha lov. Det är det bästa.
-
Jag menar, såhär såg jag ut på nyår. Men med en massa glitter som kom på senare.