you need me like a bad habit

Jag hittade en hårfärg i garderoben. Den är precis den färgen Jane Levy har. Så.. Det är en aning lockande. Men jag är också otroligt dum i huvudet. Kanske till hösten.
Je ne sais pas.
-
Igår klippte jag mitt hår lite sådär hur som helst. Så nu känns det helt.. eller nja, ganska friskt. Efteråt åkte jag till den finaste som finns och hon var underbar. Vi "bakade" pizza som blev supergod. Sen chillade vi resten av kvällen. Idag har jag... vaknat tidigare än tolv och cyklat runt lite i hopp om att få snygga ben lagom till sommaren. Då ska vi springa omkring i fina kläder och vara somriga.
Åh, efter papi hämtat mig inatt kom jag hem och såg att han lagat lasagne, ska käka det ikväll. Finaste maten. Vill äta det alltid. Min hälsosamma livsstil går kanske inte överdrivet bra men jag har tränat tre dagar denna veckan och det är i alla fall inte oboy och vitt bröd som gäller längre. Eller stora chipspåsar och marabou mint.
-
Mys med melon, popcorn, jordgubbar och mörk choklad åhåhå.

Du ska veta att jag tänker på dig ibland

Jag vill se Vile Beloved Wilde med susanna så jag väntar ivrigt på att få veta var deras releasefest ska äga rum. Och nu har jag supermycket träningsvärk från alla småövningar igår. Jag "tittar på" Grey's just nu, klickar in på något annat så fort det är blod eller något annat skrämmande på skärmen. Kan inte ändra position i stolen för då får jag jobbigt ont i magen, men det är liiiing. Jag kan sitta såhär hela dagen. Har ändå tolv avsnitt kvar på säsong 8. Och skoldatorn bredvid mig så jag kan välja att spela Skyrim när jag vill. Måste klara det spelet snart, har inte spelat på flera månader. Kasper klagar på mig för vägrar slåss mot drakar även om jag ändrar till enklaste nivån. Men han är en poopyface, så.  Jag och susanna råkade beställa 30 cm på subway, i stället för 15. Killen i kassan sa "jag tyckte väl det var lite mycket" när vi kom på att vi valt fel kupong och mackorna redan var färdiga. Jag bara eey, jag kan käka en hel kebabpizza. Eller jag sa inte det, han fnissade tillräckligt åt oss som det var.
-
Min vecka hittills. God mat och finfinfinaste. Vi kom fram till att träning, mat, varandra och fina killar är bra för hälsan. Speciellt pizza och bacon. Håhå. 

lite för ful och tjock men jag saknar det

-
Inget smink och supergod mat. För nu är det kyliga februarikvällar och ensamma biodejter
och jag är trött. Vill äta pizza med susanna.
Läppbalsamet funkar bara när man nyss tagit på det ju. Är antagligen en illusion. Men jag har i alla fall lärt mig hur jag ska göra nyttiga kladdkakor och det känns såklart magnifikt.
-
"Du förtjänar någon som inte är så kluven. Någon som inte är som jag."