I love you more than pizza and tumblr

Jag vet inte riktigt varför jag blir så glad när jag får hem skolkortet, med tanke på vad det innebär. Men. Samtidigt så är det kanske för att jag är så himla van vid det och det har blivit ännu en trygghet jag kommer ha svårt att släppa taget om sen. Jaaaa. Idag, är det superfint väder. Jag ska snart gå ut och läsa i solen, dricka ischai och njuta av sista lördagen på sommarlovet
 
J och B åkte nyss iväg, tillbaka till sitt hem. Det har varit mysiiigt att ha dom här, men synd att susanna inte fick en chans att träffa dom. Vi lyckades verkligen med att göra sushi, åh. Gott. Ikväll spelar några av mina favoritband på malmöfestivalen men jag har ungefär noll kronor så jag får helt enkelt...strunta i det. It's okay. Jag har aldrig något behov av att se mina favoritband på konsert, förutom Maskinen. För att Herbert är så cool. 
 
Mitt hår ser ut som....dött gräs. Jag ska fixa det. J klippte det lite idag, men jag måste fixa mer. Hittar inte hårtoning någonstans, vilket är så dumt eftersom det är mycket bättre för håret än permanent färg. Dumtdumt. Kan också passa på att skriva ner att jag stormtrivs i mina creepers, väldigt sköna att gå i. Och när dom blir utslitna, lär jag antagligen köpa ett till par! Hähä. Ska kanske se Eternal Sunshine of the Spotless Mind ikväll. Fast vill inte blir deppig. Hm.
 
Från när jag var i Blekinge. Älskar "pärlörhänget", det är jättemysigt och långt.
På tal om något annat, såg en gammal pojkvän med en supervacker och smal tjej och kände mig såhär;
 


Kommentarer
Postat av: sarah

men åh camilla. vi får ha en heldag i lund i veckan?? puss fina.

2012-08-20 @ 08:18:06
URL: http://sarahhelmertz.tumblr.com
Postat av: milla

svar; sarah.
fast jag börjar på onsdag ): uschuschusch. puss!

2012-08-20 @ 10:58:43
URL: http://fleurdecassis.blogg.se
Postat av: J

Jättegod sushi. Vill se bilder på håret.
Strunta i exet. Vet att du kände det så, men sen fick du god glass. det fick inte den magra tjejen, ha. Var en livsnjutare liksom.

Förresten, du skulle badat :)

2012-08-21 @ 18:57:48
URL: http://www.soundcloud.com/bronzemaedchen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: