when I'd lost hope, you were there to remind me; this is the start.

ALLTSÅ. Hela gårdagen var perfekt. Hela. Dagen. Vi hade foto men jag var redan klar med den delen av uppgiften jag kunde göra, så jag och susanna satte oss i lobbyn och så drack jag massor med mocha latte. Vi har nämligen en ny kaffemaskin i skolan och den är så himla mycket bättre än den förra. Vi pratade med så mycket folk och det hände så otroligt mycket roliga saker, haha. Åh. Det var en perfekt fredag. Allt var rosaskimrande och bubbligt. Jag kunde inte sluta le på hur länge som helst efter vi gått från skolan. Pratade med alla jag ville prata med och sen så åkte min man buss så allt blev bara bättre och bättre! Vi skrattade nästan konstant och jag hade överdrivet mycket energi trots att jag inte ens åt förrän jag kom hem på kvällen. Då gjorde jag och papi toast skagen, vilket var perfekt till en perfekt fredag.
 
Senare på kvällen drog jag och finaste till malmöfestivalen, där vi mötte upp lite folk som satt på Harrys. Susanna fick inte gå in så jag var tvungen att visa mitt leg (höhö) bara för att gå in och hämta dom, så dumt. Vakten var snäll men ändå. Dumt. Och sen såg vi Bob Hund och efter det gick vi till något tältgrejs och såg Little Marbles, fy vad snygga tjejerna är. Helt sinnes. Efter det gick vi ut för att fundera på om vi skulle stanna till ett eller inte, men det var jättekallt så vi gick till Barista och där hände massa sjuka grejer. Och så studsade och skrek och fnissade vi hela kvällen. Allt var bra. Nästan så att jag längtar till måndag, men egentligen längtar jag till torsdag.
Allt är så bra med susanna, vill ha fler fredagar som den igår  ♥
 
 
 
 
 

I love you more than pizza and tumblr

Jag vet inte riktigt varför jag blir så glad när jag får hem skolkortet, med tanke på vad det innebär. Men. Samtidigt så är det kanske för att jag är så himla van vid det och det har blivit ännu en trygghet jag kommer ha svårt att släppa taget om sen. Jaaaa. Idag, är det superfint väder. Jag ska snart gå ut och läsa i solen, dricka ischai och njuta av sista lördagen på sommarlovet
 
J och B åkte nyss iväg, tillbaka till sitt hem. Det har varit mysiiigt att ha dom här, men synd att susanna inte fick en chans att träffa dom. Vi lyckades verkligen med att göra sushi, åh. Gott. Ikväll spelar några av mina favoritband på malmöfestivalen men jag har ungefär noll kronor så jag får helt enkelt...strunta i det. It's okay. Jag har aldrig något behov av att se mina favoritband på konsert, förutom Maskinen. För att Herbert är så cool. 
 
Mitt hår ser ut som....dött gräs. Jag ska fixa det. J klippte det lite idag, men jag måste fixa mer. Hittar inte hårtoning någonstans, vilket är så dumt eftersom det är mycket bättre för håret än permanent färg. Dumtdumt. Kan också passa på att skriva ner att jag stormtrivs i mina creepers, väldigt sköna att gå i. Och när dom blir utslitna, lär jag antagligen köpa ett till par! Hähä. Ska kanske se Eternal Sunshine of the Spotless Mind ikväll. Fast vill inte blir deppig. Hm.
 
Från när jag var i Blekinge. Älskar "pärlörhänget", det är jättemysigt och långt.
På tal om något annat, såg en gammal pojkvän med en supervacker och smal tjej och kände mig såhär;
 

det här är slutet på vår film

"A word, barely spoken, still echoes through my head"

Herregud, jag har haft den här bloggen i mer än fyra år. Det är ganska knäppt. 
Susanna, kolla sista bilden! Haha. Så ful unge jag var. Ganska söt bebis, men ful unge. 
Det har varit flera bra dagar nu, och fler kommer det bli. Imorgon ska jag städa hela dagen och det är inte särskilt kul. Men på torsdag det blir att träffa fina erika och på fredag vill jag och susanna på bio. Ännu en dejt, liksom. Sen i helgen kommer J och B hit och stannar i en vecka! Jag har massor planerat. Sushi-kväll, Hunger Games (igen, för min del), heldag i stan, stranden, kvällsdopp och sånt trevligt. Läste ut första boken i Hunger Games-serien i..i förrgår och hade köpt den samma dag. Kunde inte lägga den ifrån mig, så himla bra.  
Mmm, allt på min mobil är försvunnet, så jag har fått ladda ner alla appar igen och lägga till kontakter och blä. Drygt.
 
Idag var jag och finaste i Malmö och så råkade jag köpa en ny halsduk. Men åh, vi var inne på Monki och så sprang jag fram till den och bara ÅH, perfekt. Den är typ...roströd, tror jag. Nja. Lite rödare. Dålig på det där med nyanser. Älskar ringarna jag har på bilden, min favorit är lövet som bara woah runt fingret. Igår beställde jag creepers, vill hämta dom nu och se om jag trivs och sååånt.