we stood steady as the stars in the woods

Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för det blev som det blir.
-
Det är lov och helvete vad skönt det är. Nu när religionen är inlämnad låtsas jag för en stund att jag inte behöver göra uppgifter till både svenskan och engelska B & C. Sch, liksom. Ganska awesome och mysig helg med finaste och cepekatten. Och på onsdag ska jag fika med sötaste susanna på ett kafé i Malmö som är awesome. Fast deras kakor är alldeles för goda. Dumt. Får se ifall jag ens hittar dit, dock.
Alltså. Ganska meningslöst att jag har blogg, känns det som. Men denna har funnits i mer än tre år så kan jag inte bara sluta skriva här. Inte okej, ju.
Åh, vad jag tycker om fina nätter.
-
Jag saknar allt från den tiden. Men åh.

men jag kan inte berätta för man får inte tänka så

why are you wasting time on me when I'm not me?
and I will let you break me down. 
Jag borde sett Palpitation i somras. Fasen.
-
Hon är översnygg och awesome och antagligen bara helt jävla perfekt för dig så, ja. Fuck it.
Jag orkar inte min egen nivå av idioti för tillfället.
Nu vill jag tröstäta men det vore dumt >: För då blir jag fulare och vill tröstäta ännu mer och då är det bara ännu dummare. Ifall jag får så lite som G på arbetet om Utöya blir jag kanske lite ledsen ändå. Fast jag förtjänar knappast mer än så med tanke på att jag alldeles nyss skrev färdigt det. Dålig chey.
Helvete vad tonårsaktigt inlägg det blev den här gången!
-
om du letar efter nån som gör dig glad mer ofta än ibland.
om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan "jag är lycklig med dig"
då ska du inte välja mig.

men jag hatar det

Fuck it att jag har en privat jävla blogg. Tio mindre läsare men det kvittar väl. Jag tycker det är så oerhört fånigt. Det mesta, egentligen. Men framförallt det jag håller på med nu.

Fuck it står skrivet på min hand och jag upprepar det för mig själv flera gånger om. Det klassiska med att kolla i spegeln och intala sig själv saker är något jag gör alldeles för ofta. Vad tråkigt jag skriver. Antagligen på grund av alla äckelskoluppgifter jag inte har den minsta lust att göra. Dessutom tror jag säkert att matteboken trivs i min väska och inte alls vill upp ur den i kväll... Sch.
Jag är på humör för att strunta i allt. Kanske är det så att det enda jag känner för är att somna i min säng till härlig te-musik (MEN DET ÄR KANSKE ETT UTTRYCK NU, OKEJ?) och bara glömma bort allt. Jag menar, jag försöker det nu också men det funkar inte så himla bra eftersom jag faktiskt måste ta upp matteboken och ta itu med saker. Och jag måste faktiskt dra ner på intaget av pommes och kakor.
Okej. So fuck it.
Finast bild från en av de bästa filmerna eveeer.
it's almost like you had it planned.
like you smiled and shook my hand, said;
hey, I'm about to screw you over. big time.