You're a sunbeam wrapped in lies.

Nu är solen ute. Jag och Gebka har döpt den till evert.
"Åh, solen är framme!"
"Vaaa? Evert?"
"Ja gebka, evert är framme -.- * peka på solen*"
"HAHAHAHA. Jaha, du sa solen."
"Nejnej, Evert alltså."
Okej. Vi är förvirrade och emmas kusiner kollade konstigt på oss.

Hon konfirmerades nämligen i lördags. Så först var i i kyrkan och kollade på henne och skämde ut oss inför emmas kusiner som satt bredvid oss. Fast då visste vi inte att det var hennes kusiner och att vi skulle träffa dem sen.
Efter kyrkan, där vi faktiskt hade riktigt kul, körde min pappa hem oss till emma. Hennes släktingar var där och alla var finklädda och sånt. Jag, gebka och emma har högklackat och alla fick ont i fötterna. Men vi tog av skorna då och då hos emma. Hon bor i ett nice hus i ett fint kvarter. Där fick vi god mat, och umgicks med hennes kusiner. Som var två killar typ i vår ålder. Lite senare hade vi oplanerat vattenkrig. Skönt, med tanke på den otroliga värmen.

Inatt kom fancy hem, hon hade varit i Paris över helgen med sin mamma. Så hon ringde mig kvart i två, och det var otroligt skönt att höra hennes röst igen. Helt knasigt mycet har jag saknat henne. Vi pratade om, allt nästan två timmar och sen var båda riktigt trötta och behövde sova. Nu är fancy på stranden men kommer hit och kidnappar mig sen så ska vi väl kramas i tre kvart eller så.

Eh, rent övrigt så sitter jag i underkläder och skriver nu. Jag är verkligen segast i sverige på att göra mig i ordning. Typ.
Bara för jenny eller någon påpekade att jag skriver jättekonstigt på tangentbordet stör jag mig grymt mycket på det nu. Försöker skriva mer normalt och det går väl sådär. Jenny får avgöra nästa gång jag träffar henne.
Förresten så är det kul att ha jenny hemma igen. Man träffar ju henne inte alls ofta nu för tiden.

Nu ska jag väl försöka fortsätta göra mig klar, kanske ta på mig lite kläder.
Ciao!

Jag hade hoppats på något

Nu har jag ett långt sommarlov framför mig.

Ehm, bloggen är under renovering för tillfället, så att säga. Jag måste få tillgång till en annan dator där jag har alla mina bilder innan jag riktigt kan välja en bakgrund. Än så länge har jag Gebkas bild som bakgrund.

Jag tänkte gå och duscha snart eftersom det är så himla givande (eh?) . Sen ska jag göra mig i ordning en massa för att sen gå och ut och träffa en fin gebka och göra lite yra saker med henne i vårt lilla samhälle. Jappjapp.
Blööööööh. Jag är så trött och seg.

Aja.

Det räcker för mig nuförtiden

Jag har tänkt på hur underligt det är att människor kan vara så lättlästa. Och att jag verkligen inte vill vara det.
Det känns aningen meningslöst att aldrig göra någonting som överraskar människor. Jag har nog gjort det en gång, men det var också ett kasst beslut så mest därför mina vänner blev chockade. För att jag gjorde något så korkat.
Inte för att jag ska komma in på det nu, men sa det så att ni inte tror att jag faktiskt aldrig gjort något oväntat.

Så idag gjorde jag ett beslut, att försöka anstränga mig för att göra mer saker som jag verkligen vill. Alltså, nu är inte inte så att jag aldrig någonsin gör som jag vill men det är alltid tillfällen som man går miste om när man tänker "nämen så kan jag ju inte göra". Oftast är det i stan när man vill göra nåt knasigt men tycker att det är alldeles för framåt. Ibland är det någon annanstans. Man känner att för att kanske få som man vill så kan man faktiskt göra något som är lite knäppt men ändå värt det. Därför tänker jag i alla fall försöka att börja göra det. För när man tänker efter, så är den möjliga förödmjukelsen inget jämfört med hur bra det kan bli.

Förresten så har jag färgat håret blont. Min naturliga hårfärg. När folk frågar varför säger jag att det är för att matcha min personligheten bättre. Och då behöver folk inte anta att jag fattar så mycket. "Don't get your hopes up!" liksom.